woensdag 18 november 2015

Oude houten luiken

Oude brocante luiken luik paneel bedsteedeur wit groen Rachtige robuuste houten luiken met een hartje. Deze luiken komen uit een boerderij uit oost drenthe. Een super stoer alternatief voor gordijnen en mooi in oude én nieuwbouwhuizen: houten luiken.


Pak de zaag en maak in stappen je eigen luiken. Meer ideeën over Oude luiken -inrichting, Oude luiken en Rolluiken projecten.

Sfeervolle louvre luiken om als decoratie binnen neer te zetten. De luiken en shutters hebben een mooie oude uitstraling en staan erg leuk voor het raam op de. De latjes zijn momenteel wel vastgeverfd.


Oude houten luiken met verstelbare latjes. Onze houten deuren, ramen en louvre luiken zijn allemaal massief en authentiek,. Daarom is dit hout heel geschikt voor het maken van prachtige binnendeuren of houten planken vloeren.


Antiek houten Louvre luik.

Oude Brocante Houten Shutter Luik Groen. Liever iets minder verweerd? Je draait het luik gewoon om. Geweldig om tegen een muur aan te zetten, zodat de sfeer direct.


Shutterkoning maakt houten luiken voor zowel buiten als ook voor binnen. De panelen worden opgehangen als vouwluik in het venster. Dergelijke luiken worden ook wel. Zeer oude houten luiken luikwandpaneelzijn losse luiken die aan de achterkant aan elkaar bevestigd zijn zodat het makkelijk als paneel op te hangen is. Prachtige oude geleefde houten luiken.


Maten verschillen onderling. Op de foto zijn dus stuks. Fraaie oude luiken en panelen met een mooie patina en vergrijsde tint. Oud houten luik uit Frankrijk. Ontzettend gaaf te combineren met een guirlande of krans.


Te gebruiken op een sidetable of als paneel in de. De luiken van Luikenweb hebben een luxe uitstraling en een hoog afwerkingsniveau.

Alle luiken van luikenweb. RAL kleur geleverd worden. Dit artikel wordt niet met Post NL verzonden. U kunt het artikel af halen of contact met ons opnemen wat betreft bezorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts