maandag 9 november 2015

Osb platen afmetingen

OSB - platen bestel je in onze webshop. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen!

OSB platen klasse 3: beter beschermd tegen vocht dan klasse 2. Beschikbare afmetingen : 244x59cm en 244x122cm. Ideaal geschikt voor wandbekleding, verpakkingen, vloeren en. Een OSBvloerplaat (Oriented Strand Board) is een constructieve plaat die geschuurd of ongeschuurd kan zijn. Deze plaat kan gebruikt worden voor houtskeletwoningen.


Afmetingen : 244x59cm en 244x122cm. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! OSB in verschillende afmetingen en diktes te verkrijgen.

Uiteraard ook mogelijk om te zagen frezen, boren,. Informeer naar onze prijzen! Wij bieden u een scherpe prijs voor osb platen. Maximale maattoleranties op de nominale afmetingen Dikte.


Online houthandel Houtmarkt biedt u een brede waaier aan plaatmateriaal : OSB , dampopen, MDF, betonplex en multiplex,in verschillende afmetingen en diktes. Let hierbij op de diktes en de soort afwerking aan de randen. OSB platen 18mm met een afmetingen van 55x244cm. Bovengenoemde afmetingen zijn niet altijd uit voorraad leverbaar,.


De duurzame OSB constructieplaat met tand en groef aan zijden is een multifunctionele plaat,. Op stock als rechte platen of met tand en groef. Alle osb die we verkopen is de degelijke OSB 3! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Rondom… € 19 € 17 25.


Met tong en groef: makkelijk in elkaar te schuiven. OSB Platen OSB -plaat 9mm 122x244. U kunt OSB klasse bestellen in diverse afmetingen ,.

Pakaanbiedingen steigerhout. Deze platen worden veel gebruikt voor verpakking, wandbekledingen, vloeren,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts