woensdag 25 november 2015

Wandrek steigerhout

Lifa Living Wandrek van €5voor €19. Altijd de goedkoopste dagdeals. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Steigerhout bestel je in onze webshop. Groot assortiment Wandrekken.


Dit wandrek van steigerhout moet je gewoon zien!

Eindeloos combineren als decoratiestuk, wandrek , kast of in plaats van zomaar planken aan de muur! Vind wandrek steigerhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Binnen weken thuis geleverd! Bekijk onze aanbiedingen nu!


Uiteraard is het wandrek ook in andere maten verkrijgbaar. Het wandrek wordt geleverd. Bent u op zoek naar een steigerhout wandrek ? Neem gerust een kijkje op onze site, wij maken wandrekken al vanaf €295.

Handgemaakt en splintervrij! INFORMATIE BETREFT DE WANDREKKEN. Handig steigerhouten muurbord voor binnen en buiten. De prijzen zijn inclusief BTW en kleurwassing naar keuze. Te bestellen met of zonder bevestigingshaken!


In diverse merken verkrijgbaar! De bank die eronder staat is namelijk mtr dus dat vraagt ook wel een beetje om een groot gebaar. Deze steigerhouten wandrekken hebben handige zwarte metalen haken. Dit steigerhouten wandrek heeft.


Hoe gaaf staat een wandrek in je huis? Met een wandrek kun je lekker vaak wisselen! En is ook super leuk voor de tekeningen of lieve kaartjes van je eigen kindjes. Zwaar steigerhoten wandrek met planken om spulletjes op te zetten. Doe het zelf met steigerhout.


Koop steigerhout en maak een wandpaneel samen met informatie van Praxis. Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts