maandag 27 augustus 2018

Watervaste plaat

Uitstekend vochtwerende wand geschikt voor diverse wandafwerkingen. De lagen zijn verlijmd met een watervaste hoogwaardige lijm. De epoxy toplaag vormt een harde en waterdichte afwerking van het hout.


Btw (€ 1per plaat excl. Btw) product: okoume multiplex mm. Vind watervaste plaat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Multiplex plaat profipaint gegrond grijs mm 122xcm. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Wij gaan ervan uit dat u met deze informatie verder kan als het gaat om het toepassen van watervaste multiplex.


Klik hieronder op de plaat waar u meer over wilt. Plaatmaterialen merken als Promatect, Fermacell en Agnes. Op het gebied van multiplex, is okoume hét absolute topproduct.


Watervaste multiplex voor buiten- en binnenbetimmeringen. Gratis voor u op maat gezaagd en binnen werkdagen geleverd! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Een plaat van donker eiken geeft natuurlijk een heel ander resultaat dan een MDF- plaat of een wit gemelamineerd meubelpaneel. Daarnaast is de plaat zeer gla stabiel, stoot- en krasvast. Dankzij de sandwichstructuur is de plaat licht: slechts 1kilo per vierkante meter. Info over watervaste plaat voor buiten.


Resultaten van zoekmachines! Dumapan is waterbestendige wandbekleding met tegelmotief. De watervaste wandpanelen zijn perfect als plafond en wanden in badkamers en andere vochtige ruimtes. Een ruim assortiment Alle houten platen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Om het zagen te vereenvoudigen, kunt u de plaat eerst een halve centimeter insnijden. Deze witte betonplex plaat heeft een melamine toplaag waardoor deze uitstekend te reinigen is. Als alternatief kunt u kiezen voor hpl platen. OSB is de engelse afkorting van Oriented Strand Board wat in het Nederlands zoveel betekend als: “ plaat gemaakt van gerichte houtschilfers”.


Direct de laagste prijs (€ 2excl. btw) Hoeveel heeft u nodig? Subtotaal € Toeslag deelverpakking. Naast de veelverkochte 18mm hebben we veel diktes op voorraad!


MDF V3is een MDF plaat met verhoogde vochtbestendigheid. Okoume multiplex wit gegrond toepassen.

Geschikt voor verwerking binnenshuis in bijvoorbeeld keukens of badkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts