dinsdag 7 augustus 2018

Mozaik workshop

Kijk, Vergelijk en Download Gratis! De Meeste Software Reviews Online. Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Een dagworkshop mozaieken is een nieuwe workshop bij 2Handjes.


Boek nu een leuke en rustgevende workshop zoals een mozaïek workshop.

Mogelijk op meerdere locaties! Mozaïek en creatieve workshops. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en een. Altijd al eens willen doen, maar het is er nooit van gekomen. Scherven brengen geluk” luidt het bekende spreekwoord.


Iets te vieren of te organiseren? Creatieve Workshops ,ook op locatie! Hamer in de linkerhand en knabbeltang rechts.

Je geeft bij reservering op wat je wil gaan maken: Een olielamp, een oosterse spiegel (klein of groot) of. De oude Grieken en Romeinen wisten het al: met mozaïek kun je mooie dingen maken. Treed zelf in hun voetsporen en boek een workshop mozaïek in het centrum van. Wil je graag een keer mozaïeken, meldt je dan nu aan! Een mozaïek workshop is een leuke en creatieve activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje.


U kunt een uniek mozaïek kunstwerk maken. Tijdens de workshops leert u stap voor stap. Workshop mozaïek of keuze uit andere workshops en evenementen Bij Maud Tilburg in Brabant.


Bedankt dat U gekozen hebt om mozasjiek. Absoluut een bezoekje waard. Mozasjiek is een atelier gespecialiseerd in het geven van Mozaiek workshops.


Aventurijn Mozaiek is te vinden aan de Zeilweg in Lelystad. Wij hebben daar een fijn atelier waar we workshops en cursussen geven Je bent van harte welkom, en je. Een kleurenspektakel wacht op je!


Je leert de techniek en maakt prachtige mozaïekwerken. Het maken van een mozaiek is voor mij schilderen met glas en steen” Wie kent ze niet, die prachtige mozaieken, die je in het buitenland ziet, zoals bijvoorbeeld. In Het Atelier kan je bijna alles knutselen wat je maar wil.

Op dit kinderfeestje gaan we aan de slag met verf en mozaiek. Mozaiek workshops en cursussen in Halfweg, tussen Amsterdam en Haarlem (tegel mozaïek, glasmozaïek, sieraden mozaieken) en mozaiek in opdracht. Boek dan deze leuke en met name zeer creatieve workshop mozaïek. Je kan in het atelier terecht voor mozaïeklessen.


Als beginner en gevorderde ben je welkom en word je professioneel begeleid volgens. Mijn naam is Wilma Eggenhuizen en ik woon in Nijmegen Lindenholt. Ik geef al jaren met veel plezier workshops mozaïek.


Mijn atelier is makkelijk bereikbaar vanaf de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts