maandag 27 augustus 2018

Houtstrips wand

Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu. Bekleed een wand met Woodindustries houtstrips en merk wat dit materiaal voor de akoestiek kan doen. De houtstrips zijn toepasbaar voor iedere ruimte.


Fijne bijkomstigheid is de demping door hout. Plakhout kopen voor wanden, deuren, keukens en kasten?

Het is eenvoudig te plakken door de plakstrips op de achterzijde. Bekijk het ruime assortiment plakhout van. Alle strips zijn gemaakt van gerecycled hout uit Indonesië. Moderne vloer- en wandtegels, steenstrips, houtstrips én Service. Maar Trendia maakt het u gemakkelijk, met een ruime.


Eenvoudig online bestellen. Verfraai uw kantoorpand of woning met een fraaie wand van houtstrip panelen. Houtstrips aanbieding van €10nu voor € 695!

Wandbekleding WoWood plakhout grijs waas mix (ca. m2) kopen? Een nieuwe trend op het gebied van interieur zijn houtstrips voor op de muur. Ze worden ook wel 3d houten wandpanelen, plakhout. Al met een gedeeltelijke of gehele houten wand creëer je in een keer een frisse, nieuwe en natuurlijke uitstraling. Met de 3D houtstrips van Rebel of Styles breng je gemakkelijk een prachtige hout textuur aan op elke wand in je interieur.


Met wandbekleding van GAMMA uw wand als nieuw! Wandpanelen, plakhout of houten wandpaneel. Ook alles voor lambrisering. Uw wand veranderd in een mooie houten muur. Gratis bezorg het grootste assortiment van nederlan houtstrips houten wandbekleding koopt u bij de specialist hoge kwaliteid gratis thuis gelever al.


Uiteraard kan dat maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Met houten panelen bijvoorbeeld. Een uniek betaalbaar product wat een prachtige toevoeging is in ieders interieur.


DV Goirle (industrieterrein Tyvoort) Plan hier uw route. De 3D houtstrips zijn lichtgewicht en kant en klaar voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke montage. Niet alleen de sfeer wordt aangenaam beïnvloe ook het geluid.

Wij van Eppinga maken uw houtstrips op maat. Teak wall panel 200x560mm. Prijs: € per m(verpakt per doos). Met PanelWood haalt u de natuur in huis!


PanelWood – Smooth geeft uw wanden een speciale 3D look met een zeer exclusieve uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts