vrijdag 10 augustus 2018

Mus paneel

Massief houten panelen werden door Egyptysche en Griekse schilders al als. Deze panelen zijn direct gereed voor gebruik, geschikt voor vele. Muspaneel Silver-line 40xcm. Vul uw e-mail en wachtwoord in om prijzen te kunnen inzien en bestellingen te kunnen plaatsen. MusPaneel Gold-line 30xcm.


MUS schilderpanelen zijn vervaardigd van MDF geprepareerd met een supergladde acrylprimer.

Speciaal voor de fijnschilder en de iconenschilder. Hier vindt u alle artikelen en atelierbenodigdheden van papier en verf tot lijsten en schilderezels. Mus Schilders Panelen, Gold-Line en Silver-Line in standaard maten. Elke creatie verdient een met de hand gemaakt MUS TOP PANEEL ! Mus Paneel online, Kwadijk.


Een ander merk paneel dat wij voeren is het “ Mus” paneel. Dit MDF paneel van 8mm dik dankt zijn naam aan de bedenker Henk Mus. De toplagen worden zorgvuldig opgebouwd tot een duurzame acrylaat.

Olieverf op board ( Mus paneel ), x cm. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Coaching is niet alleen voor problemen. Het helpt je problemen te voorkomen en meer gericht je doelen en acties vorm te geven.


En coaching is vooral handig om. Lijstenmakerij van Norden heeft een zeer uitgebreide collectie houten en aluminium lijsten. De excellente panelen houten panelen. U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent en liever via bankoverschrijving betaalt of als u een opdracht schilderij. Dit is een schilderij uit de serie vogels.


Zijkanten en achterkant onbehandel achterzijde voorzien van het ingebrande Mus logo. Huis en Inrichting Meer Huis en Inrichting. Baklijsten webshop, altijd de perfecte baklijst voor uw canvas!


Eieren, een klein olieverf schilderijtje op Mus paneel , bij 10cm. Als grap geschilder help mijn ei is uitgekomen, niet helemaal een olieverf schilderij. Marx en Marx is een galerie, gelegen in Valkenburg aan de Geul, met een kwalitatief hoogstaande collectie bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, qouaches.


The wave’ olieverf op muspaneel , 18×cm. Leopard’, pastel op pastelmat, 30×cm.

Little Teacher’ , polychromos en derwent procolor op Fisher 400. Brunssumer heide impressie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts