woensdag 29 augustus 2018

Pir alu platen

Maten individueel aanpasbaar! Platen bestel je in onze webshop. Deze platen kunnen toegepast worden bij wanden, vloeren en daken. Ook op afschot leverbaar (Flat Roof PIR L tapered). PIR platen hebben een lage lamda-waarde (λ-waarde).


De lambda-waarde geeft aan hoe goed het geleidend vermogen is van het isolatiemateriaal.

PIR - platen zijn ook verkrijgbaar met een vloerafwerking in parket, laminaat of osb. Zo kan je ze met tand en groef op de vloer van de zolder leggen en heb je meteen. Dakisolatie PIR ALU 1mm bij 60x1cm. PIR dakisolatie platen zijn isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde.


Polyisocyanuraat ook wel PIR genoemd is een harde kunstofschuim en wordt. Deze PIR -isolatieplaten hebben een samenstelling van tweezijdig dampdicht ALU. Pir platen worden met name gebruikt voor het isoleren van platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren. Door de goede thermische eigenschappen van het.


Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online.

Veilig en gemakkelijk online bestellen! Harde PIR isolatie is een van de betere isolatie soorten om een. Toepassingen PIR Isolatie PIR isolatieplaten worden gebruikt als thermische (voor warmte) isolatie van hellende daken, vloeren, spouwmuren en platte daken. PIR of polyisocyanuraat is een kunststof die specifiek voor isolatie wordt gemaakt. Het is een verdere ontwikkeling van PUR, de gele, groene of blauwe platen die.


IKO Enertherm PIR isolatie ALU 100mm. Enertherm ALU Platdak Plaat kan worden toegepast op platte daken onder zowel mechanisch. Uit voorraad leverbaar binnen uur in heel NL en België.


Aangeboden : pir alu kr b-keus met een dikte van 20mm, totaal9mdeze platen zijn aan beide zijde bekleed met een aluminium kraftcomplex. De Isolatiehal biedt u nu PIR hardschuim isolatieplaten twee zijden aluminium folie. Pir alu 20mm dikte Nieuw in ons leveringspakket is de unieke renovatie PIR ALU pl. Pir-Alu platen kunnen voorzien zijn van een fabrikanten logo. In onderstaand keuzemenu kunt U zien welke diktes leverbaar zijn.


Therma isolatie is hoog rendement vezelvrije PIR isolatie. De Pir platen voldoen aan de eisen om een Isolatie premie te verkrijgen via Eandis. Door zijn uitstekende thermische eigenschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts