vrijdag 6 juli 2018

Tempex 20mm

EPS piepschuim isolatie drukklasse voor vloeren en fundering. Voor 12:besteld = morgen bezorgd. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De EPS1ook wel tempex genoemd is breed toepasbaar in de bouw, ze zijn tevens heel erg makkelijk op maat te maken door.


Vormvast isolatiemateriaal. De ALU isolatieplaat is een 1 CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije plaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim (PIR), bekleed aan beide zijden met.

Mist dus wel eens een klein hoekje 20mm dik 1x 4cm. Tempex dikte 20mm afm 100x200. Omschrijving: Voorraad: Prijs per: Verk. Neem dan zeker EPS ( tempex ) mee als optie. Denk aan vloerisolatie, geluidsisolatie, dakisolatie, muurisolatie en plafondisolatie.


Bekijk nu ons aanbod isolatiemateriaal! Een zak met kleine balletjes van polystyreen (piepschuim). De balletjes hebben een doorsnede van 20mm.

Deze balletjes zijn handig om te gebruiken als hoof kraal. EPS , ook wel tempex , piepschuim of PS-Hardschuim genoemd is van oorsprong bedoeld als isolatiemateriaal en is heel breed toepasbaar in de bouw. Wil je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in! IsoBouw EPS Algemene toepassing Veelzijdig en hoogwaardig isolatiemateriaal IsoBouw EPS Algemene toepassing EPS, de bouw kan niet zonder EPS staat voor. EPS is ook wel bekend onder de naam tempex of piepschuim.


Isolatiemateriaal kopen voor uw huis van goede kwaliteit? Het is een afkorting van geƫxpandeerd polystyreen. Het isolatiemateriaal wordt veel gebruikt bij. U zoekt Jackodur KF 3Standard SF?


Sleiderink is Groothandel in Jackodur KF 3Standard SF! Neem contact op met onze productspecialist of bestel Jackodur KF 300. EPS oftewel tempex stukjes van 20mm kunnen gebruikt worden als opvulmiddel in dozen, als prima alternatief voor het bekende chipje of achtje. EPS platen zijn (meestal) witte piepschuim platen die gebruikt kunnen worden voor veel verschillende toepassingen. Ontdek ons assortiment Polystyreen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Isobouw EPS-SE 20mm 100X100cm. Direct leverbaar in Noord Nederlan anders levertijd op aanvraag.

Toevoegen aan productvergelijking. Hoewel het materiaal enorm licht is, is het ook enorm sterk. Is een actieve veelzijdige onderneming gevestigd op het industrieterrein in Meerkerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts