maandag 16 juli 2018

Eps bekisting

De EPS -Standaardkist is een vaste, U-vormige verloren bekisting en heeft aantoonbare isolerende eigenschappen. Deze kist, vervaardigd uit geëxpandeerd polystyreen. Bespaar tij geld en faalkosten met deze EPS bekisting.


Een efficiënte en snelle manier om met behulp van EPS -delen een bekisting te maken voor een fundering op palen. De bekisting is niet alleen eenvoudig in elke hoek te.

Schrijf in het bestek bekisting met losse wanden voor. De Hoop Pekso is leverancier van een totaalpakket voor de bouw. Vloeren en wanden, eps -producten en wapeningsstaal.


De beste én snelste EPS funderingskist op de markt. Bekijk ons assortiment en profiteer van lage prijzen. Powerkisten voor paalfunderingen.


Na het harden van het beton kan de bekisting worden weggehaal.

De verloren bekisting is van voorgevormd EPS dat geschikt is om snel,. Gebruik ook een PS bekisting voor uw fundering. Snelle verwerking en hoge isolatiewaarde. De kist beperkt koudebruggen in de aansluiting met vloeren en wordt toegepast als verloren bekisting voor.


Fundering isoleren met EPS funderingisolatie van Unidek. Ondek hier de mogelijkheden en geschikte producten voor het isoleren van de fundering. De Hectar funderingsvloer is een verloren EPS -vloer- bekisting met een horizontale vorstran die wordt volgestort met staalvezelbeton. EPS en XPS zijn veelzijdige.


In dit fotoboek treft u een aantal toepassingsvoorbeelden aan van projectmatige EPS -bekistingen en de MegaKist poerbekisting. Met de nieuwe EPS trasraambekisting (EkoKist) hebben wij drie. Dakelementen Toepassingsmatrix dakelementen 8. In combinatie met speciaal ontwikkelde trekpennen is er ten opzichte van de traditionele bekisting veel tijdwinst op de bouw te behalen.


EPS wordt al jaren succesvol ingezet als funderingsbekisting. De PLUS funderingskist is een complete oplossing, inclusief de levering van beton. De standaardafmetingen van de B-smart funderingen zijn: 350mm, 500mm, of 600mm, bij een hoogte van 550mm en is geproduceerd van EPS.


Bekisting is een tijdelijk aangebrachte mal of contravorm waarin beton wordt gestort.

De mal houdt het beton en doorgaans ook de wapening op zijn plaats tijdens het. De funderingskist combineert een snelle en arbeidsvriendelijke manier van werken. Unidek FB is brandvertragend gemodificeerd.


MEVA wandbekisting, vloerbekisting, klimbekisting, speciale bekisting met bekistingsplaat alkus. Fabricage en ontwikkeling van veilige bekistingsoplossingen, in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts