maandag 30 juli 2018

Wiellager montage set

Altijd een perfecte pasvorm. Bestel nieuwe Wiellagers voordelig. Geschikt voor lagers van tot mm. Deze wiellager gereedschapsset is. Deze Genwiellager sets worden geleverd met drukplaat, trekspindel en moer.


Wiellager montage en demontage sets voor het vervangen van HBU 2. Slagbus diameters : 2 4 mm. Eenvoudig bestel snel bezorgd Ruime voorraad Gereedschapland. De demontage en montage kan direct aan het voertuig uitgevoerd worden zonder de anders noodzakelijke demontage van de wielophanging.


Productomschrijving van tm delige wiellager en pakking de- montageset - mm. Voor 20:besteld = Morgen al in huis! Voor het monteren en demonteren van wiellagers. Vervaardigd uit hoogwaardig gehard staal. Gesmeed gereedschapsstaal, gehard – voor het in- en uit persen van de wielnaaf en lagers met ingebouwde schokdemper – met druk stukken met buitendiameter.


Complete set gereedschap voor het monteren en demonteren van wiellagers. Aluminium wiellager montage set. Past op de meest voorkomen. Voor lager demontage kan men lagerslag trekkers gebruiken voor binnen en buitenlagers. Speciaal voor het monteren en demonteren van HBU 2. Wilt u een nieuwe lager- of keerring.


Montagehandleiding wiellager vervangen. Handige beknopte handleiding voor mensen die kosten willen besparen op hun autokosten goedkoper kan niet! Met deze set wordt de kans op beschadiging van naaf en lagers verminderd. Ook geschikt voor het verwijderen en installeren van grote. Gratis verzending vanaf €7-!


Vereist voor een vakkundige (de) montage. Een correct uitgevoerde montage is van vitaal belang voor het goed functioneren van lagers. Er zijn drie montagemethoden te. Je kunt de wiellager vervangen kosten op manieren laten dalen: ten eerste door zelf de vervanging uit te voeren en ten tweede het item online te kopen bij Dutch Car. Professionele wiellager toolset.


De uitgebreide uitrusting maakt het mogelijk, en is universeel bruikbaar voor de meest uiteenlopende types van voertuigen o. Wiellagerset universeel - geschikt voor montage van lagers en afdichtringen - vooral handig bij gebruik met een hydraulische pers - inclusief montagepads met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts