donderdag 26 juli 2018

Kunststof pom

Koop nu de Kunststof voor € 299. Tot 1dagen kosteloos retour. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust!


Bestel uw POM (delrin of polyacetaal) kunststof bij PerlaPlast Kunststofshop.

GRATIS op maat gezaagd Strakke zaaglijnen Goede klantenservice! Door maatvastheid ideaal voor lagers in machinebouw. Ridderflex levert halffabricaten en custom-made producten. POM bezit een glad en slijtvast oppervlak.


Wij bezorgen ons assortiment aan plaat-, staf-, en holstafmaterialen door heel Nederlan direct uit eigen voorraad. POM wordt dan ook gezien als een constructie kunststof en niet direct als een slijtvaste constructie kunststof zoals Nylon. Polyoxymethyleen ( POM ), ook wel gekend als polyacetaal of acetaal, werd door de Duitse chemicus Herman Staudinger ontdekt.


HMPE, Nylon, POM Delrin en Polyethyleen binnen uur geleverd en deskundig advies.

Na zijn ontdekking werd de kunststof echter. Meer weten over POM volstaf? Bekijk ons assortiment of neem contact op voor technisch advies! Kunststoffen worden geproduceerd als rondstaf en als plaat, waarbij.


Polyacetal ( POM -C, POM -H, Delrin) Kleur: Divers. Het heeft uitzonderlijke veerkrachtige. WSV kunststoffen BV De bewerkers van Halffabrikaat tot Eindproduct. Handelsnamen: Ertacetal, Acetron, Hostaform,Kematal, Lucel, Ultraform, Vinplast POM -C,. Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen scherpe prijzen.


Dit is vooral belangrijk bij zware stootbelastingen of bij lage. Engineers zijn dol op POM -C plaat- en stafmateriaal. POM (Polyoxymethyleen) is een sterke, harde en bovenal vormvaste kunststof met een zeer lage wrijvingsweerstand. Dit materiaal is maatvast, slijt-, slag- en stootvast en daarbij ook nog eens goed te bewerken. Flexinplex, voor kunststof folie platen blok buis staf en bewerkt eindproduct.


Door onze jarenlange ervaring in het bewerken van Delrin POM zijn wij in staat hoogwaardige en nauwkeurige onderdelen met nauwe toleranties te fabriceren. Informatie over kunststof profielen bij de IJzershop: De IJzershop biedt kunststoffen aan die veel gebruikt zijn bij het draaien en frezen. POM is een allround materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts