dinsdag 17 juli 2018

Hardstenen waterslagen

Raamdorpels of waterslagen zijn in Nederland geen overbodige luxe. Deze zorgen er namelijk voor dat regenwater vanaf het raam niet in spouwmuur terecht. Natuursteen raamdorpels, waterslagen en gevelplinten maken uw huis echt af! Op maat laten maken is mogelijk.


De natuurstenen raamdorpels ( waterslagen ) van Nibo Stone bieden op een esthetische en effectieve manier bescherming tegen regenwater onder het kozijn. Deze waterslagen en binnen- en buitendorpels worden vervaardigd van o.

Vietnamese blauwe hardsteen , Belgisch hardsteen, Basalt G6en. Dit product kan bezichtigd worden op locatie. Wij zijn zes dagen per week geopend. In onze webshop besteld u gemakkelijk uw raamdorpel of waterslagen.


Voor extra info, CAD-bestanden (DWG, DXF of DRW) of bijbehorende Stabu Bestekteksten, maak dan hierboven een keuze of selecteer een van de producten aan de. Holonite biedt een ruim assortiment aan raamdorpels. Van zeer slanke types tot grote robuuste types.


De raamdorpels van Belgisch hardsteen kunnen wij volledig op maat voor u maken en zijn altijd uit voorraad leverbaar. In praktijk vervullen zowel raamdorpels als waterslagen dezelfde functie.

Kies de juiste raamdorpel - hardsteen en beton. Er zijn veel soorten raamdorpels te koop. Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u Belgisch hardsteen raamdorpels. Bestel uw prefab waterslagen online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Kant-en-klare waterslagen voor een strak resultaat.


Verkrijgbaar in varianten. Standaard Lateien WS Standaardprogramma Waterslagen Waterslagen Vebo aluminium waterslagen zijn standaard voorzien van bevestigings-gaten en worden. Het accentueert de afwerking met een juiste vleug van luxe, of het nou. Hardstenen raamdorpels geven een mooie bescherming. Een raamdorpel van natuursteen beschermt ten eerste uw gevel en kozijn.


Regenwater krijgt geen kans. Op zoek naar mooie kwaliteit natuursteen of hardstenen dorpel voor uw huis? Bezoek de site van Aries natuursteen en laat u inspireren en adviseren.


Met een prachtig assortiment hardstenen raamdorpels van topkwaliteit Belgisch hardsteen kiest u voor functioneel,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts