woensdag 13 juni 2018

Stukadoor school

Vind de goedkoopste uit de regio. In minuut offertes aanvragen. Scherpe tarieven van stukadoors. Gratis Offertes Vergelijken. Stukadoor , een beroep met toekomst!


Werk jij het liefst de hele dag met je handen?

Ooit aan een opleiding tot stukadoor gedacht? Tijdens deze twee jaar durende bbl-opleiding kom je in totaal weken per leerjaar naar school om de theorie van je vak stukadoor te leren. Je voert werkzaamheden uit voor. Via de Beroeps Begeleidende Leerweg ga jij vier dagen per week werken en slechts een dag per week naar school.


Tijdens BPV en ook in de praktijklokalen in school gebruik je de theorie en leer je allerlei werkzaamheden in de. Dat is samengevat het werk van een stukadoor. Als stukadoor kun je veel meer dan alleen goed stukadoren. Je kunt bijvoorbeeld prima samenwerken, zelf problemen oplossen, strak organiseren en het werk goed.


Bekijk dan de stukadoor opleiding bij STUC Werk en Leren.

Tijdens de opleiding leer je hoe je wanden en plafonds er weer fris uit kunt laten zien. Tijdens jouw opleiding leer je alles wat je moet kennen en kunnen om een gezel- stukadoor te worden. Op school tijdens de lessen en natuurlijk in de praktijk. Je werkt vier of vijf dagen als gezel stukadoor en gaat één avond naar school.


Je krijgt beroepsgerelateerde vakken maar ook o. Dan krijg je je diploma stukadoor ,. Met meer dan 1jaar ervaring is den Nijs B. Alkmaar een gerenommeerd stukadoorsbedrijf in Noord-Holland. Dat doe je binnen én buiten. Waar je ook aan de slag gaat, je levert altijd topkwaliteit. De opleiding stukadoor bij Summa “Een cursus stukadoren is hier maatwerk, de klant geeft aan wat ie wil.


Een basiscursus duurt dagen,. Als (gezel) stukadoor ga je aan de slag als een gebouw eenmaal staat. Dit kunnen woonhuizen zijn, maar ook bedrijfsgebouwen, scholen en ziekenhuizen. De stukadoor voert stukadoorswerk uit aan wanden, plafonds en gevels.


Hij werkt zowel binnen als buiten met producten die geschikt zijn voor die ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts