vrijdag 15 juni 2018

Insectenwering deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Specialist in stalen deuren en trappen.

Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Eenvoudig online bestellen. In de zomermaanden vliegt er van alles ongevraagd je huis binnen.


Een hor voor je deur en ramen. Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Insectenwering , voor ieder raam en deur een passende hor.

ALUKON heeft niet alleen standaard horren maar ook professionele insectenwering : rolhorren, draaideuren, schuifdeuren, plissédeuren. Houd de vliegen, muggen en ander ongedierte buiten met insectenwering voor ramen en horren van BK Moordrecht. Met de horren van Unilux is dat gegarandeerd.


Unilux heeft een groot aanbod in horren voor deuren. Kies vanuit een compleet assortiment voor een hordeur voor schuifpui, horren voor. Laat de lente naar binnen, maar niet de insecten.


Laat ons u adviseren naar de verschillende mogelijkheden voor ramen en deuren. Als basis insectenwering oplossing voor deuren is er een standaard draaideur, waarbij de sluiting van de deur naar één zijde open en dicht gaat. Mensen houden van veel licht en frisse lucht in huis. Waar we echter niet op staan te wachten zijn vliegen, muggen en andere insecten in huis. Rolhorren: flexibele insectenwering voor deuren , ramen of dakramen tegen vliegen, muggen en wespen - optioneel ook met pollenpreventiegaas.


Rolhorren - Praktische insectenwering die oprolbaar is als u het in de winter niet gebruikt - ZSM Zonwering. Zowel voor ramen als deuren. Maximaal genieten betekent vrijheid. Om nog intenser te genieten levert Albers zonwering fraaie en praktische horsystemen op maat. Voor iedere deur of raam om alle.


Heerlijk, de zomer in huis.

Het liefst houden we de hele dag deuren en ramen open. Maar wat te doen tegen al die vliegen en muggen? Een duo plissé hor is zowel insectenwering als een verduisteringsgordijn en is geschikt voor de meest voorkomende.


Dubbele deur : deurrolhor, lamellenhor, plissé. Te monteren voor een links of rechts draaiende deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts