woensdag 6 juni 2018

Houten wereldkaart

Van San Francisco tot Amsterdam, van Dublin tot Sidney. De houten wereldkaarten van MapaWall zijn te vinden in steden over heel de wereld. Iedereen heeft een gevoel.


De wereldkaart zonder landsgrenzen is één van de twee. Houten wereldkaarten geproduceerd uit prachtige houtsoorten. Wij gebruiken uitsluitend FSC gekeurd hout en vervaardigen onze producten met het meest unieke fineer.

Je zocht naar: houten wereldkaart ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Wereldkaart afgedrukt op houten planken. Het materiaal “hout” heeft een unieke uitstraling, die.


Word verliefd op deze prachtig vormgegeven houten wereldkaart. Een echte houten wereldkaart als schitterende wanddecoratie die de harten van zowel reisliefhebbers als interieurfanaten sneller zal laten kloppen! Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen.

De nieuwste eyecatcher in ons assortiment is de houten wereldkaart. Een schitterende wanddecoratie die de harten. Nederland is een uniek product rijker. In de vorm van wereldkaarten die worden vervaardigd met de meest geavanceerde lasertechniek wereldwijd. Omdat eikenhout in bijna ieder interieur wordt gebruikt past dit type wereldkaart dan.


De populieren wereldkaart is de lichtste wereldkaart in ons assortiment. Ben je gebeten door de reismicrobe of gewoon geïnteresseerd in aardrijkskunde? Dan kan je deze houten wereldkaart vast een leuke bestemming geven in jouw woonkamer. Vind houten wereldkaart op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Deze luxe magnetische houten wereldkaart wanddecoratie is een strakke blikvanger in bijvoorbeeld een scandinavisch interieur. Map of the World Zeer mooi en decoratief houten paneel van een wereldkaart. De muurdecoratie heeft een afmeting van 140x80cm (BxH).


Elke fanatieke reiziger is gek op wereldkaarten en wereldbollen. Op de een of andere manier doen ze je meteen verlangen naar nieuwe bestemmingen en avonturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts