woensdag 20 juni 2018

Houten werpspel

Het houten werpspel is een geliefd spel, waarbij het de bedoeling is precies punten te gooien met bijgeleverde houten werp. Het BS Fins werpspel is een behendigheids spel. Bij het spel worden de houten paaltjes bij elkaar geplaatst. Kubb is een van origine Zweeds spel waarbij je houten blokken van elkaar om moet gooien.


Dit Finse werpspel is zeer geschikt om buiten gespeeld te worden!

De houten stokken die voorzien zijn van een cijfer worden in een grasveld geplaatst en dienen te. Houten buiten werpspel bs throwing toss: twee teams gooien om de beurt hun ring naar de box. Er zijn manieren om punten te verdienen. Stel de houten stukken op en probeer ze binnen het speelvierkant te.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Mooi werpspel van hout met beaniebags om mee te werpen. Zodra in het voorjaar de zon langer schijnt zie je in parken en op pleinen steeds meer groepen Kubb spelen.


Een simpel werpspel waarbij je met houten stokken blokken.

Korte omschrijving: In dit Fins werpspel mikken spelers naar genummerde houten paaltjes. Je scoort de punten op één omgegooid paaltje of het voor het aantal. Bij dit Fins werpspel worden de houten paaltjes bij elkaar geplaatst.


Werp met de stok en probeer precies punten te scoren. Bekijk het grote assortiment Vang- Werpspel bij Lobbes. Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis!


Een traditioneel Fins spel in een Hollands jasje. Houtspel is specialist voor duurzaam en handgemaakt houten speelgoed. FINS HOUTEN WERPSPEL VAN BUITENSPEEL! Kubb Original is een Scandinavisch houten speelgoed werpspel van Bex, afkomstig uit Zweden, waarmee je met het hele gezin heerlijk kunt buitenspelen.


Houten fins werpspel , Speel gezellig met de hele familie! Kubb is een buitenspel met als doel het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien. Het woord Kubb betekent houten blok in het. Zet de kegels in formatie en gooi de mölkky werpstok. NL Snelle levering uit voorraad!


Populair zweeds werpspel van hout voor de hele familie of met een groep vrienden. Om de beurt gooien de spelers met de stok en noteren hun score.

Kubb, het zweedse gezelschapsspel voor jong en oud. Speel het op gras, zand of zelfs in de sneeuw met teams en verover de koning! Een werpspel bestaande uit houten werpdoelen en pittenzakjes in kleuren.


Elk doel heeft gaten (inclusief vangnetjes) met een. Buitenspel dat je niet mag missen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts