woensdag 20 juni 2018

Houten giraffe

Balinees houtsnijwerk uit Bali Indonesiƫ. Retro vintage houten giraffe hoogte cm. De verpak en verzendkosten zijn euro voor. Deze houten giraffe is met de hand vervaardigd in Gambia, West-Afrika.


True Gifts werkt samen met de producenten van de houten giraffen in Gambia. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Grote giraf van hout, handgemaakt en handbeschilderd. In Afrika staat het traditionele ambacht nog hoog in het vaandel, met name houtsnijwerk.


Dit vormt de inspiratiebron achter ons bedrijf, naast het verlangen om iets. Info over houten giraffen. Resultaten van zoekmachines!


Groothandel houten giraffe uit Goedkope houten giraffe Loten, Koop van Betrouwbare houten giraffe Groothandelaars. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken en om een koppeling te kunnen maken met social media. Een giraffe als hobbelpaar welk kind wil dat nou niet? Hobbelen op een hobbelgiraffe.


XXL bali soar houten beeld afrika giraffe houtsnijwerk vensterbank. Levertijd: uitverkocht Gratis verzending ! Deze mooie houten staande giraffe is een feestje om naar te kijken en om mee te spelen. Daarnaast is hij ook geweldig als decoratie op de kinderkamer.


Decoratieve giraffe van hout. Door de aardetinten heeft het beeld een warme uitstraling. Het beeld is van hout en een ideale accessoire voor in huis. Met de hand gesneden en beschilderd. Houten Loopfiets – Giraffe op werkdagen voor 13.


Achteraf betalen is een optie. Deze prachtige giraffe is een geweldige aanvulling voor je interieur. Je kunt hem zelfs 2x(!) gebruiken. Een leuke houten ring in vorm van een giraffe ! Aan kant heeft de giraffe een gelaserd oogje de andere kant is zonder oogje.


Dit houten bouwpakket bevat alles wat je nodig hebt om een giraffe te maken.

De giraffe is eenvoudig als een 3D-puzzel in elkaar te zetten met behulp van de. Vind de beste selectie houten giraffe decor te koop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten giraffe decor te koop voor de dutch luidspreker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts