maandag 27 februari 2017

Vintage kledingrek

Groot assortiment Kledingrekken. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Bestel nu bij OTTO en bespaar! Vind vintage kledingrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Een oude magazijnwagen tover je makkelijk om tot een stoer en praktisch vintage kledingrek. Door die handige wielen rijd je hem zo van en naar z’n plek. Voldoende ruimte voor schoenen. Juist voor kledingwinkels en beursstand. Vind kledingrek vintage op Marktplaats.


Houten Italiaans vintage design kledingrek , ook wel dressboy genoemd. Het kledingrek is ontworpen door Ico Parisi in de jaren vijftig en uitgebracht bij Frat. Zoek je een praktisch kledingrek voor in je slaapkamer?

Met deze dressgirl mogen jouw kleding en accessoires gezien. Retro - Kledingrek - Grijs - Metaal. Gemakkelijk te verplaatsen. Wij voorzien in de behoefte.


Zijn het geen absolute blikvangers, deze ontzettend stoere kledingrekken ? Deze vintage kledingrekken zijn afkomstig uit Polen en werden gebruikt in het leger. Je zocht naar: kledingrek ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Vind jouw Kledingrek in onze collectie.


Ook handig als handdoek rek in badkamer of keuken. Houten latten en ijzeren houders. Vintage hangend kledingrek. Zelfs als kledingrek kun je er nog meerdere kanten op.


Utrecht, terecht kunnen voor allerlei vintage items met een fijn prijsje. Ben je op zoek naar vintage kapstokken? Wij zijn een webshop met een assortiment aan hoogwaardige kledingrekken.


Bekijk het assortiment van Decennia Design.

Een kledingrek is bij ons makkelijk online te bestellen. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts