donderdag 2 februari 2017

Coatingvloer nl

Wij geven het juiste advies. Kunststof vloer- en wandsystemen. Vloercoatings voor de industrie. Een gietvloer laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Coating voor de Automotive sector.


De kosten kunnen uiteenlopen.

Lees hier meer over de gemiddelde prijs voor een gietvloer per m2. Per pakket coatingvloer of per blik wordt u gevraagd een kleurkeuze te maken. Hoe de betreffende RAL-kleuren eruit zien, is na te gaan met de kleurenkaart. Een vloercoating bestaat uit een primerlaag. De juiste vloer uitzoeken voor een bedrijf is nog niet zo gemakkelijk.


Bedrijfsvloeren moeten aan specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om. Een coatingvloer is een epoxy vloersysteem. U kunt uw gietvloer beschermen door er een coating overheen aan te laten brengen, een zogenaamde vloercoating.

Prijstechnisch interessant. Best spannend om een gietvloer te nemen als je er niks van af weet. Veel begeleiding en vooral de controles. Bestendigheid coatingvloer.


De coatingvloer is in elke gewenst kleur leverbaar en kan daarnaast ingestrooid worden met vlokken in diverse kleuren voor een verrassend. Zeer onderhoudsvriendelijk en waterdicht. Op deze pagina vindt u een handleiding over hoe u het beste een coatingvloer aan kunt leggen. Deskundig advies over gietvloeren Maak keuze tussen PU en epoxy gietvloer, ontdek waar u op moet letten en kom tot een gedegen specialist! De meest voorkomende vloersystemen zijn de coatingvloer , gietvloer en troffelvloer, die u hieronder ziet.


Dé gietvloer specialist als u op zoek bent naar een kunststof of cementgebonden vloer zoals een gietvloer, coatingvloer of troffelvloer. Zelf de coating aanbrengen met uw doe het zelf coatingvloer. Thuis aan de slag met het doe het zelf coatingvloer pakket. Deze zeer dunne afwerklaag is geschikt voor diverse.


Te lage vloercoating prijs, meestal geen goede basisgrondstoffen. Binnen onze branche zijn veel prijsvechters actief die tegen zeer goedkope tarieven hun producten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.


De slimste manier om uw garagevloer op te waarderen is een coatingvloer.

Wie kent ze niet, de vloeren die uw betonvloeren beschermen tegen slijtage, lekkage en zorgen voor een stofvrije omgeving. Vrijblijvende offerte aanvragen. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan voor uw nieuwe vloer. Het opstellen van de offerte is gratis en verplicht u tot niets. Als u informatie wil of een offerte voor een coatingvloer dan is New Brand Gietvloeren u graag van dienst.


Neem nu contact op met ons of maak een afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts