vrijdag 24 februari 2017

Tesu steenstrips

Ontdek het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren door onze realisaties. Voor 16:Besteld = Morgen in Huis ? Eenvoudig online bestellen Snelle levering Gratis samples. Bent u op zoek naar een echte ‘eye-catcher’ in huis?


Een uniek element voor in uw woonkamer. Erg mooie dunne steenstrips , Met leisteen en glas. Mooi voor de woonkamer, op kantoor. Aanbrengen steenstrips : Slate Black, Quarzite Golden San Slate Multi-Color en Quarzite Silver Grey.


Geopietra voor op isolatie. Nieuw fenomeen ‘ de Terracotta Wall’. Steenstrips baksteen voor een industriële look. Steeds meer mensen ontdekken steenstrips van TESU.


Natuursteen, keramisch, traditioneel of kunststeen. Met steenstrips creëert u zeer eenvoudig een trendy sfeer in. Mooi resultaat, met deze traditionele steenstrips. Wie heeft er nu geen muur in zijn woning waar dit prachtig op uit komt ? Door de samenstelling van deze steensoort is deze ideaal toe te passen in een natte ruimte.


Vraag nu uw gratis sample aan! De echte natuursteen steenstrips hebben. Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips. Bekijk de montage-instructie op onze website en bestel uw steenstrips snel én veilig online. De steenstrips van Praxis zijn alleen geschikt voor binnen gebruik.


Hier is een venezia steenstrip te zien met een afmeting van x 15cm. Het zetten van steenstrips. TESU traditionele (kunst) steenstrips. Niet van echte steen te onderscheiden. Video demo over het zetten en invoegen van de.


Muren decoreren: steenstrips en flexibele steenstrips voor de muur! Vormgevingsideeën, eigenschappen, tips voor het aanbrengen, verzorging en reiniging van. Wand opleuken met steenstrips ? Woningen, winkels, Horeca. Alsof het een oude muur betreft : Tesu steenstrips.


Een muur met steenstrips geeft net dat beetje extra aan een ruimte in je huis. Leuk voor in de keuken of werkkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts