maandag 20 februari 2017

Tuinhuis hugo

Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Tot 1dagen inruilgarantie. U krijgt direct een bevestiging. Deze blokhut 2xmeter (circa) is een van de meest verkochte tuinhuizen in ons segment klein. Profiteer van extra korting!


Prachtig geïmpregneerd tuinhuis Hugo Dit tuinhuis is zeer ruim waardoor u hier veel spullen in kwijt kunt.

Tuindeco voor meer tuinplezier! U kunt hem ook gebruiken als een perfecte plek om te. Wat zijn de voordelen van tuinhuisje Hugo ? Betaal achteraf met AfterPay. Gratis verzending en retour!


De grootste mode prijsvergelijker voor Hugo. Bij houthandel van Gelder vindt u het! Lariks tuinhuis met overstek. Mooi compleet lariks tuinhuis !

Kies voor de expert op het gebied van tuinhuizen. Hoge kwaliteit materiaal en afwerking Volledige montage door professionals! Goedkoop en snel geleverd. Laat je inspireren door onze HUGO collectie.


Eerst passen, achteraf betalen! Bekijk het aanbod op de website of kom langs in onze showroom en bestel vandaag nog! Blokhut of tuinhuis kopen? Berging Hugo wordt in voorgemonteerde wanden en geheel geïmpregneerd geleverd. Een houten tuinhuis , ook wel blokhut, is multifunctioneel.


Gebruik je tuinhuis bijvoorbeeld voor de opslag van je tuinkussens. Hier vindt u zeker een aanbieding van een tuinhuis die bij u past. Hugo is de grote broer van het tuinhuis Boudewijn. Met een behandeling van geïmpregneerd grenen en 16mm dik. Meer informatie kunt u onderaan de pagina vinden.


Afmeting berging 2x 2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts