woensdag 22 februari 2017

Balkon waslijn steunen

Balkon : tijdelijk tot Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Geplaatst door de TopicStarter:. Zoals afbeelding in bijlage, maar dan waar de steunen schuin omhoog gaan.


Middels de wieltjes is het perfect om waslijnen te spannen. Dit model wordt vaak op balkons en in natte ruimtes toegepast. Het voordeel is dat u uw waslijn van.


Het is lente, tijd om je balkon op te knappen. Onze balkonbarretjes geven jouw balkon weer een nieuw en fris uiterlijk. Info over waslijn voor balkon. Resultaten van zoekmachines!


Je zou van aluminium L-profiel, deze steunen zelf kunnen maken. Kwestie van aantal gaatjes en gaten boren voor resp. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren. Deze pin is ontdekt door Reginald Verschoor. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Ik ben bezig met een klus waar ik wat vragen over heb. Ik wil een stevige waslijn op mijn balkon maken. Vuurkorf met aslade in diverse uitvoeringen.


Waslijn over hekwerk € 2per stuk. Roestvrij stalen Tuinbank. Degelijk en met een nette uitstraling eenvoudig en snel te monteren op alle gewenste afmetingen. U kunt de haken gebruiken om gewoon kledinghangers aan op te hangen of als u een waslijn spant kunt u daar uw kleding. Deze waslijnbeugels kunnen ook aan de muur gemonteerd worden.


Geschikt voor waslijnen. Constructiebedrijf in den haag. Prijs per beugels, exclusief waslijn. Vervaardigd staalconstructies,hekken, stalentrappen incl.


Hekwerken stalen deuren en toegangspoorten, tuinhekken en sierhekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts