dinsdag 10 januari 2017

Vloerzand

Professionele kwaliteit staat voorop. Hierin voeren wij twee soorten vloerzand (0-4mm) en vloerzand 0-5. Bouwmaat is van oorsprong een. Het wordt toegepast in vloermortels voor cementdekvloeren.


Gebruik vloerzand voor het aanmaken van. Vloerzand Grof industriezand voor vloermortels.

Thuis aan het verbouwen of met de tuin bezig? Wij bieden zan grind en containers in allerlei soorten en maten voor uw project. Plaats een bestelling in onze webshop.


Vloerenzand Vloerenzand is een grove zandsoort. Tevens kunt u zakken van 25kg kopen. Dit zand voldoet ook uitstekend als. Big Bag zand en grind online bestellen voor scherpe prijzen.


Metselzan grindzan vloerenzan ophoogzan voegzand 1m3.

Ook leverbaar in zakken van kg. Uit onze eigen zandwinningen winnen wij industriezand en verwerken dit verder tot. Af te halen in Zuidbroek en Zwolle. Dit grove zand is ook goed geschikt voor de toepassing als drainagezand.


Welkom op de website van Jos v. Zand kopen voor scherpe prijzen! Wij leveren in een straal van 30km om Heijen. Geschikt voor het maken van smeervloeren, etc. De prijs is per ton en afhankelijk van de hoeveelheid.


Eenvoudig online bestellen. Wie is de klant en neem contact op! Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig.


Online bouwmateriaal bestellen! Keus uit het grootste assortiment bouwmaterialen. Snelle levering binnen heel Nederland.

Heeft u vragen aan onze ervaren medewerkers, dan kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen tijdens. Voor elke klus een ander product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts