donderdag 19 januari 2017

Isabella ventura

Voor 23:bestel is morgen thuis! Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. De pasvorm en snit maten zijn gelijk. Ventura is made bij Isabella.

Het verschil is het soort tentdoek. Waar Isabella voornamelijk uitademende materialen als Isacryl. De bekende kwaliteitscollectie Isabella caravan voortenten is. Voortenten van hoge kwaliteit met veel extra mogelijkheden. Het model heeft maar liefst drie.


Info over isabella ventura. Resultaten van zoekmachines! Isabella is een merk dat officieel afkomstig is uit Denemarken en de productie van.

Klik hier voor Isabella onderdelen en accessoires in onze webshop. Zoekt u een lichte en voordelige reisvoortent? Deze van oorsprong Deense tentleverancier heeft enkele jaren geleden de productie overgeheveld naar.


Unico caravan voortent koop je bij Baxrecreatieshop. Bekijk nu onze uitgebreide collectie Isabella. Caravan Centrum Meerkerk is dealer van het merk Isabella.


In een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. De luifel Sun Shine is erg populair onder de kampeerders. Opties voor montage: Isabella Annex 25 Isabella Cosy Corner II, Isabella Eclipse.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, tips en acties van Isabella ! E koop mijn maal gedurende week gebruikte isabella ventura basic x large voortent. Alles op het gebied kamperen! Få et godt tilbud på dit nye fortelt.


Ook de beste Isabella voortenten koopt u op Kampeertenten. Isabella brengt prachtige voortenten met oog voor elk detail uit. Een reistent of een voortent die het gehele seizoen kan blijven staan, Isabella heeft allerlei type.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts