woensdag 18 januari 2017

Hoppe raamkruk afsluitbaar

Beschikbaar in diverse materialen. Kwaliteit voor de beste prijs! HOPPE afsluitbaar tot goedkoper. Draaikiepsluiting aluminium raamkruk met slot. Uitgevoerd in FRVS-look.

Zoek een vestiging in de buurt Nieuw in ons assortiment! Hoppe (11) Intersteel (94). Op werkdagen voor 16:uur bestel volgende dag in huis! De raamkrukken met een slotje die voorkomen dat de raamkruk (raamboom). U kan voor deze afsluibare raamkrukken terecht in de Security-Tools WEBSHOP.


Direct € 1- korting ontvangen? Info over raamkruk afsluitbaar.

Resultaten van zoekmachines! Adviesprijs € (per 1). Zorg dat je raam nog beter afgesloten is met een afsluitbare raamkruk. Beste prijs Achteraf betalen Zaterdag levering.


Het kan allemaal op Hangensluitwerkland. Dit model wordt geleverd in FRVS-look (aluminium). Bij deze inbraakmethode boort de inbreker een gaatje ter hoogte van de raamkruk door uw PVC,. Raambomen voor het veilig afsluiten van uw woning.


Raamkrukken afsluitbaar hoppe maco. Beveilig de plaatsen waar inbrekers vaak toeslaan. Ontneem hen de simpele entree met koevoet en schroevendraaier.


De AXA draai-kiep veiligheidsraamkruk is afsluitbaar en staat borg voor een probleemloze bediening van. Deze roestvast stalen raamkruk met een 90° hoek is naderhand geborstel waardoor hij een matte uitstraling heeft. Door het gebruik van rvs heeft deze raamkruk een.


Altijd uniek, verrassend en met oog voor de trends en wensen in de markt. Deze messing raamkruk is naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor hij een glanzende uitstraling heeft.

Aluminium (F1) draai-val raamgreepje type Tokyo. Vergelijk prijzen zodat JIJ niet teveel betaald. Ontdek ons ruime aanbod van Raamgrepen (met stift).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts