donderdag 5 januari 2017

Supportliggers

Met supportliggers (ook wel: tralieliggers) kunnen in betonvloeren en -wanden betonstaalstaven of bouwstaalmatten op de gewenste. Alleen de hoogste kwaliteit bouwmaterialen! Lees hier hoe wij u kunnen helpen bij al uw bouwprojecten! Supportliggers van Tilborghs Betonstaal BV.


Voor schuttingen, vloeren, verbouwingen e. Balvert Betonstaal kan zorgdragen voor de levering en verwerking van supportliggers.

Levering in heel Nederland. In diverse hoogtes te bestellen i. Neem contact op voor een offerte of afspraak. Grootste assortiment, scherpe prijzen en rechtstreeks uit de fabriek! Vandaag bestel morgen op de bouw.


Bestel online uw bekisting en toebehoren. Benaming: supportliggers in diverse hoogtes Materiaalkwaliteit: onbehandeld staal Vervaardiging: samengesteld uit gladde onbehandelde draad. Bouwmaterialen-Montfoort is de webshop om snel en voordelig online bouwmaterialen in te kopen.

Van fundering tot en met het dak, alles is te krijgen bij. Hoogte is oplopend per cm. Standaardlengte is meter. Afwijkende maten, alsmede tralieliggers. Toelichting indicatie levertijd bij bezorging.


Wilt u meer informatie over de producten van Bressers Metaal, neem dan contact op met. Log hier in, of registreer u. IJzervlechtersbedrijf Sertmen BV levert en verwerkt in heel Nederland supportliggers in standaarduitvoeringen met hoogtes van tot 4mm. Voor vloeren dikker dan 3mm zijn extra supportliggers nodig om de bovenwapening op de juiste hoogte te monteren;. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij leveren supportliggers variërend in hoogte van 50mm.


De standaardlengte van een supportligger is 2mtr. Hoeveel supportliggers heb je er nodig? Daarnaast produceren wij elke denkbare uitvoering in.


Als u bijvoorbeeld deze optie hebt geselecteerd: Meerdere supportliggers is ingesteld op Geen: Er zijn geen extra liggergroepen tussen de bestaande. Wapeningswijzer Nieuw: Nieuwe afmetingen standaard netten tengevolge van gewijzigde wetgeving. Gewapend beton is een combinatie van beton en wapeningsstaal.


Wapening bestaat uit stalen staven die de trekkrachten opnemen, terwijl het beton drukkrachten opneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts