woensdag 25 januari 2017

Iroko planken

Botanische naaMilicia excelsa Welw. Groeigebied: West- en Centraal-Afrika. Koop of Verkoop iroko op Marktplaats. De maten zijn een indicatie.


Op onze hout-hobbyzolder hebben we geschaafde planken op voorraad. Wij leveren deze mooie houtsoort.

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van traditionele parketvloeren, lamel-parket, (verouderde) plankenvloeren, laminaatvloeren en bamboevloeren. Iroko op onze houthobby zolder. Het wordt daarom als teakvervanger gebruikt.


Vaak komen mooie tekeningen in het hout. Het hout is daarom geschikt voor zeer veel doeleinden, zowel binnens- als buitenshuis. Planken hebben een prachtige uitstral - van. De planken zijn 30mm dik, 4mm bree fijn bezaagd en kunstmatig gedroogd.


Resultaten van zoekmachines!

De kleur van het kernhout varieert van donkergeel tot chocoladebruin. Het draadverloop is recht tot kruisdradig. Wij kunnen het hardhout voor u bewerken op de gewenste maat, naar hardhouten planken of voor andere toepassingen.


Bekijk onze grote voorraad hardhouten planken en balken. Goedkoop hardhout koop je bij Voordeel Hout. Bestel nu eenvoudig online. Zwarte zones komen voor en zijn kenmerkend voor Merbau. Parketvloeren van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.


Bel voor meer informatie tel. Fijnhout Drenthe is leverancier van Teak hout. Uit voorraad leveren wij Teak houten planken , balken en latten. Vraag nu online een offerte aan!


Deze poort is gemaakt van geschaafde iroko planken. Voor de bevestiging van deze draaipoort worden de bijbehorende palen en zuilen aanbevolen. Deze nieuwe tuinwand in iroko is, in tegenstelling tot de andere tuinschermen, opgebouwd uit horizontale planken met verschillende breedtes.


Bij de aanschaf van hardhouten planken is het van belang om altijd voor A-kwaliteit te gaan, zodat u ook daadwerkelijk kunt genieten van járenlang plezier aan uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts