maandag 15 oktober 2018

Isover glaswol

Isover produceert duurzame isolatiematerialen voor de thermische, akoestische en brandveilige isolatie van woningen, gebouwen, metaalbouw en industrie. Zeer stevige onbeklede glaswol isolatiedeken met zeer hoge. Isover glaswol isolatieproducten voor alle toepassingen:. Comfortabel isoleren met Isover Comfortpanel.


ISOVER is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect.

Gericht zoeken naar ISOVER producten voor elke toepassing. Voordelig glaswol platen- of rollen bestellen voor glaswol isolatie van uw huis? In onze webshop vindt u het beste assortiment.


Ben je bezig met een grote verbouwing en heb je het juiste isolatieschuim nog niet in huis of mis je nog glaswol ? Of wil je thuis gewoon beter isoleren? Welke eigenschappen van isolatiemateriaal zijn voor jou belangrijk? HORNBACH laat de verschillen zien tussen glaswol en steenwol.


ISOVER Systemroll 4ISOVER Systemroll 4is een onbeklede, stevige glaswoldeken met een hoge isolatiewaarde voor het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren. Ruime vooraad glaswol isolatie voor ongekende prijs.

Voor 12:bestel morgen in huis. Glaswol isolatiemateriaal van o. Isover Mupan is een isolatieplaat van glaswol met een hoge isolatiewaarde. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Neem contact op met onze productspecialist of bestel glaswol isolatie direct in. Online Bouwmaterialen heeft een uitgebreid online assortiment Isover.


Snel en voordelig bij u thuis geleverd! ULTIMATE minerale wol isolatie : De nieuwe standaard voor hoge prestaties. Isover Rollisol Plus is een glaswoldeken met aan een zijde voorzien van een aluminium bekleding met spijkerflenzen. Bestelisolatie levert snel en goedkoop.


Isover biedt voor alle isolatieklussen de optimale oplossing met uitgebreide werkbeschrijvingen en. Isover Vario Daksysteem is een compleet en eenvoudig aan te brengen isolatiesysteem. Het bestaat uit glaswol , metalen profielen, klimaatfolie en tapes. Isover Sonepanel glaswol isolatie is een glaswolplaat aan één zijde bekleed met glasvlies voor isoleren van scheidingswanden in de woning en utiliteitsbouw. Nieuw: Isover Amarillo is hét complete en decoratieve zolderisolatiesysteem van Isover.


Gemakkelijk een zolder na-isoleren met Amarillo, vraag direct meer informatie. De voordelen en nadelen van glaswol als dakisolatie vind je hier. Lees hier over de voordelen van glaswol en waarvoor u het kunt gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts