donderdag 18 oktober 2018

Gestoffeerde panelen

De EASYfabric akoestische panelen zijn gestoffeerd en bieden de mogelijkheid om zelf een kunstwerk samen te stellen met goede akoestische prestaties. Middels magneten zeer eenvoudig toe te passen op rol- en schuifdeurkasten. In een open kantoorruimte in Den Haag stond EASY Noise Control voor een nieuwe akoestische uitdaging. In het kantoor was niet zozeer sprake van een te hoge galm, maar. Dit gestoffeerde paneel voor de achterkant van een kast is ideaal voor het verbeteren van de akoestiek en aanzicht van de achterkant van de kast.


Door de panelen weer terug te nemen en te revitaliseren voor de volgende gebruiker voorkomen we afval.

Hiervoor verhuren wij mm dikke gestoffeerde wanden. Bekleed wanden en plafonds met panelen Geef je inrichting een hele nieuwe uitstraling met decoratieve wandbekleding. Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn de basis. Met de speciale vulling van onze gestoffeerde akoestische panelen reduceert u geluidsoverlast op kantoor tot wel. Wij kunnen de panelen ook maken van een door u aangeleverde stof.


Hier maken wij dan het paneel van met gestoffeerde knopen van dezelfde stof. Vintage panelen van CanDo bestaan uit hardhout dat voorzien is van een verflaag voor een uniek en trendy uiterlijk. Maak zelf meubels, bijvoorbeeld voor in een.


Heb jij een soortgelijke klus?

Plaats hem dan op Werkspot. Geluidabsorberende panelen die rondom zijn gestoffeerd. Ten behoeve van de bevestiging op glas worden per paneel twee ronde magneetjes onzichtbaar verlijmd. Het gestoffeerd bedkader is een universeel bedkader, geschikt voor oa. Het bed bestaat uit gestoffeerde panelen , die verkrijgbaar.


De scheidingswand is ideaal om uw werkplek af te. Gestoffeerde kantoorschermen en scheidingswanden, vast of verrijdbaar. Meer ideeën over Decoreren van grote muren, Met weefsel bedekt doek en Stoffen muren. Je kunt een ruimte meer sfeer en warmte geven door gebruik te maken van gestoffeerde panelen. Zo bieden wij gestoffeerde scheidingswanden die in veel verschillende kleuren leverbaar zijn.


Meer kleur en een betere akoestiek met één product! Verkrijgbaar in diverse stofsoorten, kleuren en maten. Nice Price Office akoestische wandpanelen dragen bij aan een aangenamer akoestisch klimaat. Bestel nu online of kom langs in onze showroom. Bij ons kunt u terecht voor banken, fauteuils, stoelen, treinbanken, akoestische panelen.


Maatwerk naar uw wensen en specificaties. Wij zijn specialist met ruim 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts