maandag 15 oktober 2018

Betonlatei

Je wilt ‘schoon’ te werk gaan bij een doorbreking in een dragende muur. Aangeraden wordt dan om gebruik te maken van de betonlatei. Ruime voorraad baksteenlateien en betonlateien. De belasting wordt door de.


Wil je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in! Bent u op zoek naar een latei of meerdere lateien?

Betonlatei schoonwerk waterhol. Online Bouwmaterialen levert diverse soort lateien in diverse afmetingen. De Productselector, onze handige e-tool waarmee u eenvoudig de eigenschappen van het door u benodigde Vebo-product in uw digitale werkomgeving integreert, is weer. Het geheel van betonlatei met bovenliggend metselwerk vormt als het ware een samenwerkende balk die andere belastingen kan dragen. Het was een uitgekiend product,.


Eenvoudig online bestellen. Bij PontMeyer vindt u verschillende lengtes direct uit voorraad leverbaar. Klik hier voor prijs en advies!

Technische gegevens Werkingsprincipe De samenwerkende latei wordt gevormd door de betonlatei en de constructieve opmetselhoogte (zie figuur I). Bij de sloop van dit plafond werd deze constructie aangetroffen. Hercules betonlatei waterhol 60x100mm lengte 140cm. Prijs per stuk (incl. BTW) € 234: Prijs per stuk (excl.


BTW) € 294) Toevoegen. Waar de betonlatei schoonwerk is, valt de baksteenlatei onder vuilwerk. De stalton dient als een solide overspanning bij een muuropeningen door het samenwerkende.


Een betonlatei voor schoonwerk met waterhol wordt toegepast als dragende constructie in combinatie met metselwerk boven muuropeningen. BTW) Meer informatie In winkelwagen. Partij lateien latei, betonlatei met waterhol Partij betonlateien met waterhol. Een latei is een draagconstructie die dient om belastingen boven wanddoorbrekingen over te brengen op de gedeelten van de wand naast deze wanddoorbrekingen.


Thuiswinkel Waarborg Achteraf Betalen Binnen werkdagen in huis Levering in heel Nederland. U zoekt gewapende betonlei 60x1mm? Sleiderink is Groothandel in Lateien!


Een Staltonlatei wordt uitsluitend als composiet latei gebruikt. Een composiet latei bestaat uit een geprefabriceerd element (de Staltonlatei) en een element dat op. Vind betonlatei op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Zo kunt u er van op aan dat de betonlatei uw gebouw optimaal ondersteunt. Lateien zijn in ons assortiment verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Neem contact met ons op voor meer informatie over de montage van betonlateien.


Zo zijn er voor iedere klus wel de juiste lateien te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts