donderdag 8 september 2016

Spiegel met steigerhout

Laten inlijsten bij Kunstspiegel! Hele leuke spiegel met een lijst van steigerhout ! Gratis verzending vanaf € 30! De lijst is ongeveer 10cm breedDe spiegels zijn op maat te bestellen.


Mooie spiegel met steigerhouten omlijsting.

Stoere brede spiegel gemaakt van oud steigerhout. Verkrijgbaar in verschillende maten. Deze spiegels zijn ook op maat te maken. Neem contact op en vraag naar de. Direct online samenstellen en bestellen.


De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits. Alle afmetingen zijn mogelijk, maatwerk is ons kenmerk! Met deze spiegel kunt u veel kanten op.

Super leuke spiegel met een steigerhouten lijst. De steigerhouten spiegels zijn in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. De unieke look voor je huis! Voor 23:bestel is morgen thuis! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Maatwerk spiegel in steigerhouten verstek lijst. Stuur dan een mail, bel me of kom langs. Je kunt ook de oranje knop met de prijsopgave gebruiken. De lijst gemaakt van steigerhout geeft een uniek en robuust karakter. De lijst van de foto is gemaakt van geborsteld steigerhout maar andere.


Spiegel bestel je in onze webshop. Ben je op zoek naar de beste kwaliteit meubels van steigerhout ? De combi tussen een steigerhouten omlijsting en een spiegel. Kies hieronder de gewenste maat.


Maak je spiegelkast exclusief met een behandeling, bekijk hieronder de mogelijkheden. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts