woensdag 28 september 2016

Plaat 2mm

Rvs plaat 2mm geslepen korrel 320. Na het slijpen wordt de plaat voorzien van een beschermende folie. Te gebruiken als keuken achterwand of werkoppervlak.


Laserbeest heeft vliegtuigtriplex 2mm op voorraad in de volgende formaten: 30x20cm, 45x30cm, 60x45cm en 90x60cm. Materiaal is ook los te bestellen. PVC plaat 2mm GRATIS op maat gezaagd.

Bekijk nu ons assortiment. Wij zagen de Alupanel plaat GRATIS op maat en leveren binnen uur. De aluminium plaat wordt in onze eigen fabriek geknipt volgens de maten die je kunt opgeven tijdens het bestelproces. Hierna zal de plaat direct geleverd worden.


RVS plaat 2mm , op maat goedkoop en snel. Wilt u dat wij de plaat alvast voor u op maat zagen? Staalprofielen op maat Staal op maat bestellen. H-balk, i-Balk, U-balk en andere stalen producten.

Let op, deze platen zijn (nog) niet geroest bij. Deze plaat van Martens heeft een uitstekende lichtdoorlaatbaarheid. De acrylplaat is transparant van kleur en heeft een afmeting van 160x100cm met een dikte van 2mm. De webshop voor kunststof, plaat , staf, buis en eindproduct.


Info over aluminium plaat 2mm. Resultaten van zoekmachines! Snelle levering voor bedrijf en particulier. D hoofd uit lagen 2mm dik mdf. Koop of Verkoop rvs plaat op Marktplaats.


Dun messing folie (MS63) Breedte 150mm. Prijs per strekkende meter. Wil je graag een sterke timmerplaat om binnenshuis te verwerken? Ga dan voor multiplex timmerplaat mm 122xcm.


Bestel de platen eenvoudig online. Gewicht van staal, rvs of aluminium plaat berekenen? Uitleg over soortelijk gewicht van staal s23 RVS en aluminium. Te koop aangeboden een nieuwe vlakke aluminium plaat van 2mx2m dikte 2mm.


Zeer bijzondere, bijna niet aan te komen!

Dibond is een topkwaliteit, lichtgewicht aluminium sandwichplaat met een zeer hoge stijfheid. Deze platen zijn opgebouwd uit een kern van zwart polyethyleen met aan. De zondessin aluminium plaat is zeer geschikt ter decoratie voor wanden en vloeren.


Aluminium platen op maat gemaakt. Eenvoudig en snel online te bestellen. Vlakke aluminium platen op maat voor vele toepassingen ter decoratie en voor aluminium constructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts