maandag 5 september 2016

Dakluik caravan

OSW regelt het binnen dag! Graag een Bo incl ophaalservice. Nu aanmelden, morgen verkocht! Probeer het Vrijblijven meld aan. Ruim online aanbod kampeerartikelen Bekijk en bestel via de webshop!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Enorme keuze in dakluiken en dakramen voor camper en caravan. Specialist in onderdelen en accessoires voor alle merken campers en caravans. Koop en Verkoop Caravans , Campers en Kampeerspullen op Marktplaats. Nieuwe of tweedehands Campers, Stacaravans, Vouwwagens, Tenten en meer!


Op zoek naar een nieuw dakluik voor je caravan of camper? Kies dan voor een dakluik van Obelink. Bezoek onze winkel of bestel direct in onze webshop. Gratis Retourneren in dagen!

Remis, dakluik Heki en dakluiken van Fiamma. Ook camper dakluiken van Hymer in het assortiment. Wilt u uw camper of caravan nog comfortabeler maken door zelf een dakluik te plaatsen?


Wij voorzien u graag van de nodige artikelen en informatie. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. De Kampeermarkt heeft diverse merken zoals Elixir en Thermoform en maten in voorraad.


Is het dakluik van uw camper of caravan aan vervanging toe? Om het zoekresultaat te verfijnen kunt u meerdere termen invoeren. Takken, hagel, hitte, zon. Een dakluik is aan tal van belastingen onderhevig. Een ervaren doe-het-zelver kan zo’n luik wanneer nodig zelf vervangen.


Van uitzetter tot rolgordijn en hor. Onderdelen voor dakraam en dakluik van een camper, kampeerauto, camperbus en caravan. Mini Heki Plus dakluik scharniert aan de voorzijde. Past in een gatmaat van 400x400mm.


Grote dubbelglas koepel van. Meer licht, frisse lucht en een ruimtelijker gevoel. Wanneer u dit raam wilt inbouwen, moet u.

Dakluiken met of zonder ventilatie van Fiamma of Heki en andere dakluiken in verschillende maten en kleuren. Snel en eenvoudig te bestellen bij Stassar. Verschillende soorten dakluiken voor uw caravan of camper.


Binnen dag geleverd of laat uw dakluik direct monteren in onze werkplaats. Als u het dakluik van uw camper of caravan wilt vervangen dan zijn er altijd onderdelen die u wellicht nodig heeft om de klus goed te klaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts