donderdag 15 september 2016

Lekdorpel

Specialist in ambachtelijk Bouwkeramiek. Meer info over onze Raamdorpels? Aluminium zetwerk op maat tegen aantrekkelijke prijzen. Voor extra info, CAD-bestanden (DWG, DXF of DRW) of bijbehorende Stabu Bestekteksten, maak dan hierboven een keuze of selecteer een van de producten aan de.


Deze lekdorpel heeft al een behoorlijk afschot, maar ligt nog steeds te hoog.

Advertentie: lekdorpel , raamdorpelsteen, waterslag, waterhol Functie van lekdorpel , raamdorpelsteen, waterslag en waterhol: ervoor zorgen dat de regen niet aan de. De dorpels vormen een bescherming tegen opspattend. Leverbaar in veel voorkomende materialen zoals aluminium en RVS gepoedercoat. Zowel af te halen als leverbaar!


Als waterkering op de bovendorpel bij naar binnen- en buitendraaiende deuren en ramen. Op zoek naar een aluminium lekdorpel ? Eenvoudig online te bestellen.

Dan bent u bij Comhan aan het juiste adres. De waterslagen en lekdorpels van Comhan worden veelvuldig toegepast door. Direct leverbaar - Laagste prijs - Snel geleverd - Kleuren: groen, antraciet, zwart.


Bestelbaar in verschillende kleuren! Te gebruiken bij wand profielplaten. Tegen de scherpste prijs bij Huisman Gemert. Lekdorpel 19mm profiel van meter.


Sleiderink is Groothandel in Protex Kunststof Gevelbekleding! U kunt vanwege onderhoud momenteel niet bestellen in de webwinkel. We hopen de functionaliteit zo snel mogelijk aan te zetten. Naast een uitgebreide reeks standaard waterslagen en lekdorpels met toebehoren als kopschotten, koppelplaten, hoekstukken en bijbehorende ankers, levert. Met deze lekdorpel van hard kunststof maakt u eenvoudig een waterkering onder uw douchedeur.


Hoogte: 5mm of 10mm- Lengte. Een variant op raamdorpelsteen of waterslag is de lekdorpel , wat eigenlijk een korte waterslag is. Maatvoering: (a)40x(b)35mm.

Deze transparante lekdorpel plaats je eenvoudig onder een douchedeur als waterkering. De lekdorpel zorgt dat het spatwater niet onder de douchedeur door kan spatten. Het profiel kan ook aan de onderzijde van naar binnen draaiende ramen. Een lekdorpel gebruikt u voor de afwerking van kozijnen.


Het beschermt tegen opspattend water en zorgt ervoor dat uw kozijn waterdicht is. Als een kozijn vlak in de muur wordt geplaatst, is een lekdorpel niet nodig, verbreding van de onderdorpel volstaat in dit geval. Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons.


Brouwers Hout heeft luxe houten lijsten op voorraad liggen,kijk in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts