maandag 14 maart 2016

Steigerhouten letters

Verzending vanaf €in uur. STEIGERHOUTEN CIJFERS EN LETTERS : Wij maken voor U op bestelling CIJFERS en LETTERS van gebruikt steigerhout in div. Een tijdje terug hebben we letters bij uw bedrijf besteld.


Wij zijn erg blij met het resultaat en wil. Leuk om te combineren of per stuk neer te zetten. Vensterbankjes, tuinborden, wandborden e.

Andere maten is altijd mogelijk. Naamborden en tuinborden voor buiten:De naamborden worden gemaakt van weersbestendig. Van zowel nieuw als gebruikt steigerhout. Super-stoere cijfers en letters van gebruikt steigerhout ! Stoere kapstok van steigerhout door de grey wash afwerking met haken met de naam in zwarte letters. Maximaal naam met letters mogelijk.


Houten letters online bestellen, de letters zijn robuust en handgemaakt wat de letters een authentieke uitstraling geeft. Letters van het gehele alfabet. De letter style kan samen worden bepaald.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. Stoere, robuuste letterbak gemaakt van gebruikt steigerhout.


Ingedeeld met grote en kleine vlakken en daardoor bijzonder geschikt allerlei soorten leuke accesoires. Kleuren en opdruk naar eigen keuze. Keuze uit kleuren per kapstok!


WOOOD vintage letter I kopen? Info over letters sloophout. Resultaten van zoekmachines! Zeg het met letters Met piepschuimletters kun je je woning eindeloos decoreren.


Denk aan de naam van je kind in de babykamer, een smakelijke tekst in de eetkamer of. Duurzame houten letters en vormen van Basicletters. Vele aanbiedingen bij bol.


Ontwerp je eigen tekst op steigerhout Vintage look en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen enkele werkdagen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts