donderdag 24 maart 2016

Pu hars

Polyurethaanschuim, PU giethars in amber of transparant, pigmenten. Voor alle toepassingen hebben we een polyurethaan. PU - harsen zijn twee componentige kunstharsen.


Zij zijn oplosmiddelvrij en daarom geurarm en prettig verwerkbaar. Velen hebben een éénvoudige op 1. Pur is een copolymeer dat bestaat uit twee segmenten: een hard segment, meestal een di-isocyanaat zoals methyleendifenyldi-isocyanaat (MDI).

Het Filobox gietmofpakket is ontwikkeld voor het verbinden, waterdicht isoleren en beschermen van ondergrondse en bovengrondse kabelverbindingen. Kabelverbindingsmof met PU giethars. Snel, eenvoudig en met schone handen een volledig waterdichte IPverbinding van stroomkabels.


Tot aftakkingen mogelijk. PU hars is hard maar ook slagvast en derhalve ook geschikt voor technische producten zoals machineonderdelen. De snelle uithardingstijd zorgt ervoor dat er meerdere. Vind de beste selectie PU hars fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit PU hars voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Dakgootcoating (2-C, PU ) Vanaf 3 95.

GSuper hoogglans coating. PU Coating Parket Pro Delux diepmatt. PU schuim in verschillende dichtheden.


Hars is een taai, kleverig, plantaardig product dat voornamelijk gewonnen wordt uit naaldbomen. Er zijn ook verschillende kunststoffen die harsen worden genoemd. Mengen van hars en harder Onze universele epoxy moet op gewicht worden gemengd.


Gebruik dus een weegschaal. Mix de hars en harder zorgvuldig. Op zoek naar epoxy, pu lakken of lijmen? Poly Service heeft de oplossing voor u! Van een eenvoudige reparatie set tot een compleet epoxy bouwpakket voor een zeiljacht. Deze kunststof behoort tot de polymeren en kent verschillende toepassingen.


Bison Super PU Hars Constructielijm nodig? Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Speciaal transparante epoxy hars met een UV-filter en veelzijdige toe. K PUR -sealer op waterbasis.


Vraagt u zich af hoe een Liquidfloors gietvloer er daadwerkelijk uitziet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts