dinsdag 15 maart 2016

Spin ladder

Je vindt de goedkoopste webshop voor ladders op Vergelijk. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Spin-ladder Gooi op meter afstand de bal onderhands naar de ladder toe.


Bij De Buitenspeelshop vindt u een grote collectie aan Buiten Spelletjes voor kinderen en volwassenen. This feature is not available right now. Probeer punten te scoren door de balletjes die aan een touw zitten om de stokken heen te gooien.

Gooi als eerste punten bij elkaar en win. Speel het met personen of teams. Gooi om de beurt de balletjes onderhands vanaf meter naar de ladder. Zorg ervoor dat de balletjes om van de horizontale.


Slinger de ballen van je eigen kleur om het frame. Wanneer dit lukt haal je het aantal punten wat aan de zijkant staat. Vind jouw ladder in onze unieke collectie. Prijsvergelijk nu op Vergelijk.


Each round consists of all players tossing three spin balls from about metres from the ladder.

If your ball lands on the bottom. De spin ladder is een uitdagend werpspel waar je balletjes, aan elkaar vast gemaakt met een koor rond de ladder probeert te gooien. Ladder bestel je in onze webshop. De spinballs die blijven hangen leveren punten op. Gooi de ballen met een onderhandse beweging vanaf een afstand naar de spin.


Få kuglerne til at hænge på et af trinene på stigen. Ga op ongeveer meter van de ladder staan. Aantal spelers: onbeperkt. Pak een bal vast en gooi met een onderhandse worp naar een horizontale. Challange your friends and family in this super fun game.


Hurry up to get yours before we run out of stock again. Bex Spinladder - Rubberhout. Het spel is gemaakt van het hoogwaardige materiaal. Spin ladder , favoriet buitenspel voo de hele familie! Sammenlign priser og læs anmeldelser af spin ladder Dametøj.


Klik her og find den bedste pris nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts