vrijdag 11 maart 2016

Abbeystones grijs zwart

Vaste leverkosten door heel Nederland: €1395. Bestel online uw getrommelde bestrating op Nusierbestrating. De enige officiele Excluton outlet van. Teken eerst het ontwerp en werk een plan uit. Om tot een tuinontwerp te komen, stelt u zich vermoedelijk de vraag welk soort tuin het best bij u past.


Trommelstenen hebben het uiterlijk van de stenen die vroeger rondom kloosters of abdijen werden gelegd. Leverbaar in diverse maten en kleuren en altijd snel thuis. Snel geleverd A-kwaliteit bestrating. Voortaan uw favoriete bestrating online te bestellen.


Zo is er altijd een type en kleur die aan uw wensen voldoet. Per laag (per 06m2) incl. Abbeystone 20x30x5cm grijs zwart. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen.


Onderscheidend door de hoge kwaliteit en het. De stenen zijn getrommeld en hierdoor krijgen de stenen die verouderde look. Getrommelde stenen zijn al jarenlang een vaste waarde in onze tuinen. Bestel uw Excluton tegels snel en voordelig op NuBuiten.


Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen! Geef u tuin een natuurlijke uitstraling, met mooie Abbystones. Sierbestrating is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten voor iedere tuin!


Deze abbeystone brengt sfeer in uw tuin, oprit of terras Betonstenen met een. Al jarenlang een vaste waarde in diverse tuinen. De abbeystones zwart zijn neutraal zwart van kleur, en hebben een verouderd getrommeld effect. Rubistones zijn de getrommelde stenen binnen ons assortiment.


Met opzet beschadigd om ze een verouderde look te geven! Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons. Prachtig getrommelde betonstenen in diverse kleuren en formaten.


De koppelstones en abbeystones zijn eenvoudig te verwerken en aantrekkelijk geprijsd. Deze stenen zijn kunstmatig verouder waardoor zij de sfeervolle uitstraling hebben van een natuursteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts