vrijdag 20 maart 2015

Kalfshuiden

Al onze huiden en vachten worden gemeten vanaf het langste en het breedste punt. De bestelling kunt u plaatsen via het contact formulier. De reden hiervoor is dat kalfjes vrijwel niet geslacht worden. Een zeer mooie afgewerkte kwaliteit kalfshuiden aan euro, deze liggen op voorraad in onze zaak.


U kunt bij ons met PIN betalen. Een mooie afmeting voor als u een koeienhuid te groot vind. Prachtige glans in het haar en verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Maak eerst een afspraak i. Top kwaliteite kalfshuiden voor scherpe prijzen. Bij ons alleen meerkleurige kalfshuiden ! Groothandel kalfshuiden vanuit eigen import verkregen. Word lid van onze mailinglijst: Nieuwsbrief: Over ons. Mooie soepele kaldshuiden va A kwaliteit.


Onze kalfshuiden komen van Euroskins. Meerdere prachtige kalfshuiden op voorraa slechts 5- inclusief verzending. Deze hoogwaardige kwaliteit vachten en huiden zijn 1 natuurlijk en op duurzame wijze. Resultaten van zoekmachines! Een kalfshuid past in ieder interieur en is makkelijk te onderhoudenDeze kalfshuid komt van een klein kalfje, wij.


Kalfshuid met met een prachtige glans. Kleden van schapenvachten. Er staan net weer een heleboel kalfshuiden in onze webwinkel tegen zeer scherpe prijzen. Dus als je helemaal wég bent van die trendy en stoere koeienhuid look maar.


Koeienhuiden en kalfshuiden - Vachten van Terschelling. Hereford koeienhuid Terschellinger. Verkrijgbaar vanaf €500. Kalfsvachten zijn ongeveer 90m x 90m deze huiden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.


Wij verkopen verschillende kwaliteiten in kalfshuiden van diverse looierijen. Uit ons assortiment ziet u de. Schitterende kalfshuiden van Mokana.


Onze collectie kalfshuiden verandert continu met steeds nieuwe huiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts