donderdag 26 maart 2015

Dikte steenwol

ROCKWOOL levert thermische, brandveilige, akoestische en duurzame steenwol isolatie materialen voor het isoleren van woningen, gebouwen, metaalbouw en installaties. Wil je jouw dak goed isoleren maar zo weinig mogelijk ruimte verliezen? Welke dikte dakisolatie heeft per isolatiemateriaal en Rd waarde vind je hier.


Isolatiewol is de verzamelnaam voor de isolatiematerialen glaswol en steenwol. Glaswol bestaat uit glasvezels gemaakt van glasscherven, kwartzan soda.

Steenwol Isolatie voor daken, vloeren. Ik heb een oud huis welke van binnen van hout is. Onder de naam RockSono biedt ROCKWOOL verschillende steenwol producten voor het isoleren van houten- en lichtmetalen scheidingswanden of voorzetwanden. Altijd klemmend zonder op maat te snijden.


Hierdoor kun je met minder ruimte betere resultaten behalen. Substraatrol 40mm dikte, steenwol als vervanger voor daktuinsubstraat. Bij De Isolatieshop is uw steenwol altijd voordelig geprijsd.

Bestel direct, snel geleverd. Rockwool type 2en 2Vario. Zo heeft deze isolatieplaat brandklasse A1. De isolatiewaarde RD is 1. De dikte van glaswol zal een grote impact hebben op de uiteindelijke akoestische en thermische isolatiewaarde. Wordt gebruikt in wanden, plafonds etc.


Vier unieke productvoordelen. De steenwol isolatie is zeer geschikt als isolatie voor in een metalstudwand als er. In sommige gevallen moet je rekening houden met de dikte van de isolatie (bijvoorbeeld bij beperkte ruimte). Bij dezelfde dikte zal dat vaak alleen een paar euro per maan.


Door groot in te kopen bieden wij zeer scherpe prijzen voor onze isolatie materialen. Kijk direct op onze website. De dikte van het materiaal heeft grote invloed op de geluidsabsorberende eigenschappen ervan.


Selecteer een dikte R-Waarde: 25. Door structuur steenwol geen naadvorming tussen platen onderling, waardoor geen warmteverliezen.

Je wilt je vloer isoleren met wol. Wat zijn de voor-en nadelen van glaswol en steenwol voor vloerisolatie? In dit artikel lees je er meer over.


Naast PIR isolatie levert Budgetisolatie ook steenwol isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts