dinsdag 24 maart 2015

Betowood

U vindt hieronder alles wat u nodig heeft om deze schutting neer te zetten. De succesvolle combinatie van hout en beton. Een zeer sterke constructie met een.


De palen zijn te combineren met Douglas. In een handomdraai schuift u de profielplanken in de betonnen palen. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op.

Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Professioneel geplaatst voor een scherpe prijs. Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Dit garandeert de kleurvasthei. Een betowood schutting bestelt u bij Nr.


Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Of kom langs in onze inspiratietuin in Heeten! Betowood Douglas hout beton schutting incl.

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het op doen van inspiratie. Zowel op onze website als in onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd. Van hardhout tot vuren,grenen en toebehoren. Deze coating is alleen op Woodvision.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons. Omheiningen, tuinafscheidingen, schuttingen zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u een lange tijd vooruit met deze prachtige betowood hout-betonnen schutting! Daarbij komt het beton de stabiliteit van deze schutting ten goede.


Beste uw standaard blokhut, overkapping, garage, etc direct in onze webshop. Bij dit systeem wordt een 10x10cm systeem gebruikt. Een duurzaam concept om eindeloos. SCHUTTING HOUT-BETON - Den Bleker Hout - Nieuwkoop - Bodegraven - Ter Aar.


Vul hier uw postcode in, en wij berekenen de verzendkosten voor uw order. Constructie geheel van antraciet gecoat beton voorzien van sleuven waarin de douglas. De schutting wordt als bouwpakket gelever de meegeleverde afdekkap maakt het geheel af.


Eenvoudig in elkaar te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts