dinsdag 31 maart 2015

Linoleum gutsen

Om delen van het linoleum te verwijderen heb je gereedschap nodig. Het kan met een mes of een zogenaamd gutssetje. Vind gutsen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Zowel voor houtsnijwerk als voor linoleumsnedes. Doordat linoleum vrij zacht is kun je het met behulp van speciale gutsen gemakkelijk bewerken.

De techniek waarbij je linoleum snijdt of gutst heet linosnede of. Gutsen koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.


Bladlengte: 70mm Handvatten: Esdoorn. En wat kun je met deze beitels doen? GAMMA geeft je een opsomming en korte beschrijving van de meest gebruikte beitels en gutsen. Materialen voor linosnede Kopen?


Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutrale vloer ter wereld.

Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt. Een guts is een gootvormige steekbeitel van staal waarmee je hout of linoleum kunt wegsnijden of steken.


Zo veeg je de lijnen niet uit en kun je met de blik op oneindig heel fijn gaan gutsen. De puzzelprent kan worden gecombineerd met een druk waarbij het linoleum. Rond de afbeelding die moet blijven staan wordt met speciale gutsen het linoleum weggesneden. Als het linoleum warm is,. Zacht linoleum om gemakkelijk in te gutsen.


Professionele kwaliteit, groot formaat. Linoleum vind je bij de grootste knutselwinkel van Nederland met winkels en een webshop! Vandaag bestel morgen in huis.


Snijgutsen om in linoleum en andere materialen te werken. Zowel losse houders en gutsen als sets verkrijgbaar. Wat is de prijs van linoleum ? Waar koop ik linoleum en kan ik het zelf plaatsen? De gemarmerde collectie bestaat uit een spectaculaire reeks kleuren.


Krachtige marmerdessins gecombineerd met subtiele structuren in een enkele presentatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts