vrijdag 30 januari 2015

Schuimfabriek

Het maken van polyurethaanschuim is een bijzonder proces. Via de virtuele rondleiding door de schuimfabriek bieden wij u graag een kijkje in ons bedrijf. Divisie Comfortschuimen In de jaren vijftig verricht de kabelfabriek Eupen N. Schuimrubber op maat of per plaat. Voor kussens, matrassen etc. Polyether, Koudschuim, Traagschuim en Polypress.


Ruim assortiment Meubelstoffen. De ventilatie van traagschuim is mede bepaald door de celstructuur en de densiteit. Dongguan-sponsschuim dat een continue schuimfabriek maakt. Levering naar binnen- en buitenland.


BREDA - In schuimrubberfabriek Polyvlok aan de Mijkenbroek in Breda heeft woensdag een enorme brand gewoed. De brandweer rukte massaal uit om het vuur te. Specialist in schuimrubber stoffeerartikelen meubelstoffen kunstleer en matrassen.


Our team is committed to supply defect free products at all time. In Roermond heeft vanmiddag brand gewoed in een fabriekshal waar producten van kunstschuim gemaakt worden. Een grote, zwarte rookpluim was in de wijde.


HR schuim High ResilienceHR-polyether (High Resilience), ook wel Koudschuim genoem is een duurzaam polyether met een zeer hoge veerkracht. Dit kunt u bij de aanschaf van een matras ondervangen door te vragen naar certificaten en door te vragen welke schuimfabriek het schuim geproduceerd heeft. Nederland voor schuimrubber en (meubel)stoffen.


De Turnhoutse chemische fabriek Soudal wil de vestiging op de Veedijk uitbreiden. Om de productie van polyurethaanschuim te verhogen, trekt het bedrijf een. Minerva is gespecialiseerd in maatwerk matrassen voor caravan, maatwerk matrassen voor camper, maatwerk matrassen voor boot, maatwerk matrassen voor thuis. Welkom op de site van Brandweerspotters.


BuzziSpace creates furniture, acoustic and lighting solutions that accommodate the demands of the changing workplace. BREDA - De grote brand die donderdagochtend uitbrak in de oude Faamfabriek aan de Liniestraat in Breda is onder controle. Bij de brand kwam veel rook vrij. Kussens zijn niet weg te denken in ons interieur.


Naast hoofdkussens met verschillende vullingen hebben we vele maten binnenkussens met verschillende vullingen. Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft tegen zijn Russische colleginister Sergej Lavrov gezegd te willen praten over de ramp met vlucht MH17. Recticel heeft een 99-tal vestigingen in landen.


Wolters is de specialist voor op maat gemaakte verpakkingen en producten van EPS, EPP en andere materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts