vrijdag 16 januari 2015

Tochtprofiel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Overzicht van alle type tochtprofielen. Speciaal voor renovatiedoeleinden. Voor naar binnen- en buitendraaiende deuren en ramen. Levering in kokers tegen meerprijs.


Het acrylaatafdichtingsrubber wordt in het aluminium tochtprofiel gewalsd.

Hierdoor laat het niet los bij vorst of natte verf. Luchtdichtshop maakt luchtdicht bouwen makkelijk. We adviseren bij de planvorming, leveren en begeleiden tijdens de uitvoering en controleren nadien middels een. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Schroef of plak het tochtprofiel tegen de onderzijde van de deur.


Zorg ervoor dat de borstel de drempel of vloer nog net raakt. Het SolidSeal renovatie profiel is toepasbaar in houten deur- en raamkozijnen met een standaard sponningsbreedte van tot 17mm en een afhangspeling dikte van het. Geschikt voor alle deuren, vooral daar waar de stofdorpel ontbreekt.


Bij ons vindt u vast en zeker uw tochtprofiel , voor zowel naar buiten als naar binnen draaiende deuren en ramen.

Tochtstrips worden gebruikt om ramen en deuren tochtvrij te maken. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Deventer Profielen zijn niet alleen tochtprofielen die energie besparen, ze beschermen gebouwen van diverse invloeden van buitenaf. Tochtprofielen koop je eenvoudig online bij bol.


Intersteel tochtwering rechthoek RVS. Voor plaatsing aan de scharnierzijde van naar binnen draaiende deuren. Direct € 1- korting ontvangen? Voor onderaan doordraaiende deuren zonder stofdorpel.


Aluminium, met borstel, voorzien van schroefgaatjes. Voorzien van spijkergaatjes. Toepassing: voor naar binnen- en buitendraaiende ramen en deuren. Merk: Ellen Type AIB 4-G AR. Een ruim assortiment Tochtwering en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts