donderdag 15 januari 2015

Gips stuc

De afslankpik verovert de Nederlandse markt! Stuc je juist professioneel en wil je ons materiaal eerst een keertje zien en beoordelen? Kom dan gewoon een keer langs in de winkel. Wij beantwoorden je vragen,.


De soort stuc die je kiest, moet passen bij je ondergrond en de gewenste dikte van de stuclaag.

Strooi voorzichtig het gips erbij. Welke gips en voorstrijk zijn geschikt voor jouw klus? Dat is afhankelijk van hoe handig je bent en de grootte van je klus. Bekijk hieronder het overzicht.


De gips is geschikt voor alle steenachtige ondergronden, inclusief beton. Maak de muur goed schoon en droog. Gyproc Nederland (voorheen BPB) is marktleider in gipsproducten en systemen voor de binnenafbouw.


Gyproc is actief in zowel de professionele bouw en DHZ-markt.

Knauf gips Nieuwe bouwtechnieken hebben geresulteerd in een groot assortiment van dunpleisters, handpleisters, machinepleisters, machines en gereedschappen voor een. Gips aanmaken Gebruik altijd een schone kuip en een schone mixer. Doe de juiste hoeveelheid kraanwater in de kuip: liter water op kilo gips. Stucplaat is voorzien van een bruine laag, waar het stuc - of pleisterwerk uitstekend op houdt.


De afmeting van de plaat is 40x200cm ofwel 8m2. Lees hier welke gipsmortel u moet gebruiken om van uw project een succes te maken. Nog sneller meer meters maken! Brandveilige materialen en constructies.


Wil je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in! Montage Constructie, montage, technische gegevens, verwerking Montage op houten onderconstructie Knauf Stuc -plafondsysteem D1Het Knauf Stuc -plafondsysteem bestaat. Brentjens bouwproducten,Stucplaat is ontwikkeld voor het aanbrengen van stucwerk op plafonds. Optimale hechting tussen plaat en afwerking zonder het gebruik van een.


Decorstuc beschikt over compleet assortiment decoratief stucwerk: sierlijsten, hoeken, rozetten, sierschouwen, gordijnkasten, consoles, pilaren en pilasters. PontMeyer heeft allerlei soorten gipsplaten in het assortiment van wandplaten, stucplaten tot gyprocplaten. Geschikte gipsplaten voor het maken van. Maak een beetje gips aan en breng daarmee een aantal stuc - geleiderprofielen van gelijke dikte verticaal aan op de muur, op een onderlinge afstand van ongeveer m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts