vrijdag 23 januari 2015

Programma strandfestival zand

Diverse soorten fijn of grof zand vindt u bij ons. De 12e editie van het strandfestival vindt plaats op het Almeerderstrand. Zon, zee, strand en muziek! Bekijk hier alle informatie zoals de line-up en de status.


Vrijwel alle bekende Nederlandse artiesten hebben het Almere strand bezocht,.

Ook in de STRANDTENT is het de hele dag feest. Blote voeten, zonnebrillen en zomers wit. Strandfestival ZAND beleeft de 11e editie op het strand van Almere, met o. Annemieke Schollaardt doet verslag van. Dat maakte presentator Jeroen van.


Geniet van de beste livebands van Nederland op de STRAND MAINSTAGE. Verslag van de negende editie van het strandfestival Zand op het strand van Almere. Romy Monteiro doet muzikaal verslag van.

Tickets voor concerten, sport en theater bij viagogo, een online ticketplatfrom. Koop en verkoop tickets 1 veilig en gegarandeerd. Goede muziek, relaxte sfeer en betaalbare biertjes! Zandstock is het tweedaagse muziekfestival in de kop van Noord-Holland.


Het festival, dat op zaterdag augustus. Ook dit jaar staan de beste artiesten van Nederlandse. Ben jij ook zo weg van festivals?


Het einde van de zomervakantie zit er aan te komen, maar er is nog één festival. Het Strandwalfestival is klaar voor de start! Aankomend weekend vindt de 10de editie van het leukste gratis festival van Rijswijk plaats! Bestel jouw bustickets direct online! Bezoekers kunnen overnachten in speciale tenten.


Als inwoner van Almere wilden we dit toch een keer bezoeken en het programma leek ons dit jaar wel iets. Voor het eerst zijn alle 25. Line up, praktische info, ticketprijs en nog veel meer!


Op dit festival treden verschillende, Nederlandse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts