woensdag 16 mei 2018

Okoume 40mm

Okoume is een hoogwaardig triplex exterieur plaat, dat uitermate geschikt is voor buitentoepassingen. Watervast multiplex okoume 40mm 250x122cm. Multiplex mm watervast verlijmd okoume fineren.


Neem contact op met onze productspecialist of bestel Okoume. Afmeting: 122x250cm of 153x310cm dikte: 40mm op.

Alustabiel Deur Okoume deurplaat infreesbaar jaar garantie 40mm 235x110cm. Okoume Alustabiel deur 2-zijdig geintegreerde aluminium lagen eenvoudig op maat te zagen. Okoume gegrond door en door multiplex is opgebouwd uit fineren van Okoume. Deze plaat kan zowel binnen als buiten toegepast worden.


Verlijming is WBP exterieur. In diktes van 4mm tot 40mm. De plaat is beschikbaar in meerdere maten en na het gronden en sealen beschilderbaar.

Okoume multiplex WBP gegronde platen voor buitenafwerking geschikt. U zoekt Okoume Deurplaat Aluplex WBP verlijmd (Garantieplaat)? Sleiderink is Groothandel in Okoume Deurplaat Aluplex WBP verlijmd (Garantieplaat)! Op zoek naar Okoume WBP gegrond$ een groot assortiment Okoume WBP gegrond$ vindt u bij Houtcentre de Bruin in Enschede. We hebben ook okoumé in de 40mm deurmaten.


Bent u op zoek naar een aluplex deurplaat van mm dik? PontMeyer heeft freesbare platen in diverse afmetingen, in gegronde en ongegronde uitvoering en met jaar. Al jaren lang is Okoume de meest gebruikte plaatsoort voor duurzaam en exterieur timmerwerk. Dankzij een laag soortelijk gewicht en een fijne nerf is Okoume.


Plaatmaterialen magazijn Rechts (1A) de stelling met de standaardkwaliteit en links (1B). Zoekt u multiplex deurplaten met een dikte van 40mm ? Onze deurplaten zijn door en door Franse Okoume platen. Deze zijn uitstekend geschikt als buitendeur, denk aan. De okoume plaat is verlijmd op alu platen.


Deze okoume is opgekocht uit een faillissement en betreft een normale kwaliteit, zoals u van okoume mag verwachten. Print Okoume triplex is traditioneel een van de meest gebruikte plaatmaterialen in ons land.

Dankzij de uniforme structuur heeft het hout een glad oppervlak. Op de deurplaat zit jaar garantie (volgens voorwaarde).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts