vrijdag 25 mei 2018

Mosa tegels grijs

Ruim 3soorten vloertegels online. Grootste aanbo laagste prijs. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Alle wandtegels van Mosa zijn twee maal gebakken of gebrand voor een.


De vloertegeldesigns van Mosa voldoen aan de strengste kwaliteits- en functionaliteitseisen of overtreffen deze zelfs, maar het is vanwege het design dat.

Bijzondere patronenDe verscheidenheid aan kleurtinten en formaten maakt Mosa - tegels ideaal voor het maken van tegelpatronen. Van complex tot eenvoudig. Vraag een offerte als uw tegel niet op de site staat. Mosa is een internationale, Cradle to Cradle gecertificeerde, tegelfabrikant.


Voor unieke tegel concepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Kom langs in onze tegelshowroom gelegen nabij Tilburg. Mosa tegels voor elk budget en voor iedere smaak.

Het is een collectie traditionele vloertegels van Mosa. De tegels in deze Serie zijn verkrijgbaar in zwart of grijs uni, grijs gevlamd of grijs porfier. Mosa Terra XXL one by one Mosa Terra Tones Mosa Scenes vloertegels Mosa. Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de juiste tegels.


Wandtegels in de kleurreeks grijs. Mosa Greys 225-V 10x60cm licht koel grijs Per doos 0. Vloertegels in de kleurreeks grijs. Voor advies op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.


Deze betonlook tegelserie is toepasbaar in alle ruimtes en zowel geschikt als vloertegel als wandtegel. Deze tegel serie biedt vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan matte retro tegels voor in je keuken of toilet of betonlook en steenlook tegels als basis voor in je badkamer. Alle Mosa vloertegels en Mosa wandtegels koopt u goedkoop bij Edes-Ceramics.


Dé Mosa - tegel specialist. Extra informatie: Productsoort. Compleet aanbod Mosa grijze vloertegels. Voor badkamer, keuken of woonkamer.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Tegels online bestellen met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts