vrijdag 4 mei 2018

Kunststof platstrip

Tot 1dagen kosteloos retour. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust! Met onze platstrip weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.


Leverbaar in de meest uiteenlopende varianten en voorzien van de afwerking die uw voorkeur geniet. Wij verkopen alleen aan bedrijven, niet aan particulieren.

Op zoek naar onderhoudsvrije Vinyplus gevelbekleding of dakpanelen van kunststof ? Bij ons kunt u direct iedere lengte online bestellen. VinyPlus gevelbekledingspanelen worden uit hoogwaardige kunststoffen geproduceerd en met structuurfolie bekleed. De hoek- en platprofielen zijn onderhoudsarm, UV-bestendig en slagvast.


Montage kan middels nieten, spijkeren, schroeven en lijmen. Milin afwerkprofielen en plinten worden toegepast bij: kunststof stelkozijnen, deurkozijn, kozijnafwerking,. Voor schuifdeursysteem of gevelbekleding.


Plafondprofiel en afdekprofiel. Deze tussenstrip Bis van kunststof , in de kleur wit, is mm breed en heeft een lengte van 2cm.

Heering biedt een breed assortiment technisch profielen: U-profielen, T-profielen, Z-profielen, stoelprofielen, kokerprofielen, eind- en omrandsprofielen. Diverse kunststof profielen voor de binnen of buitenafwerking van kozijnen maar uiteraard kunnen de profielen ook voor andere. Kunststof Afwerking Profielen.


Vinyplus kunststof rabat gevelbekleding is onderhoudsvrij, licht van gewicht en eenvoudig met normaal gereedschap te monteren. De gevelpanelen zijn voorzien van. U bent op zoek naar kunststof profielen op maat? Wij hebben jaren ervaring met kunststof profielen hierdoor kunnen wij u perfect begeleiden in het proces.


Nedaplast levert kunststof planken in allerlei soorten, maten en kleuren. Planken met afgeronde hoek, Meubelplanken, verstevigde planken, diverse diktes en kleuren. Slipvast en kleurvast kunststof plaatmateriaal van kwalitatief hoogwaardig kunststof voor een degelijke prijs. Wij zijn erg sterk in maatwerk en advies!


PVC platte strip x mm - Witte PVC. De beste collectie kunststof fotolijsten. Veel verschillende fotolijsten die erg voordelig zijn.


Het aluminium startprofiel is voorzien van een inkeping voor het inklikken van een kunststof platstrip met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts